Take a fresh look at your lifestyle.

Senatorul Badescu pe urmele lui Volosevici

Senatorul PSD Iulian Bădescu a fost informat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti cu privire la faptul că există indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 248 din Codul Penal, de către primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici şi consilierii locali care au aprobat Protocolul încheiat între Municipiul Ploieşti şi SC Dalkia Termo Prahova SRL, prin Hotărârea nr.166/31.05.2011.

“În prezent, s-a dispus declinarea cauzei spre compententă soluţionare în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti”, se arată într-o informare oficială transmisă către Cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Bădescu.

În data de 23 septembrie 2011, senatorul PSD Iulian Bădescu a înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sesizare penală referitoare la mai multe aspecte de ilegalitate cuprinse în protocolul încheiat între SC DalkiaTermo Prahova SRL şi Primăria municipiului Ploieşti. Acestea se referă la încălcarea gravă a drepturilor cetăţenilor municipiului Ploieşti, dar şi a celor patrimoniale ale Primăriei Ploieşti, prin efectuarea unor cheltuieli nelegale în dauna bugetului local şi în folosul unei societăţi de drept privat.

 

Ataşăm la prezentul comunicat de presă:

– Informarea transmisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în data de 21.11.2011, către Cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Bădescu.

– Sesizarea transmisă de senatorul Iulian Bădescu, în data de 23 septembrie 2011, către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Biroul Parlamentar Iulian Bădescu – Ploieşti

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy