Take a fresh look at your lifestyle.

Seful Politiei Locale Ploiesti a rezolvat problema normei de hrana, pana la aparitia normelor metodologice

Norma de hrana a politistilor locali tinde sa devina o problema de interes major. Un interes despre care, pana acum, nu a suflat nimeni o vorba in presa, desi vorbim despre …norma de hrana. Curios este ca desi politistii locali au avut de suferit si in ianuarie si februarie din cauza acestei norme, nu tin minte sa fii vazut vreun lider de sindicat sa faca tam tam pe aceasta tema, indiferent de publicatia locala sau cui ii este ea aservita. Deloc onorabil momentul ales, pe fondul arestarii preventive a primarului, situatia normei de hrana chiar este o problema care trebuie rezolvata. Sau, mai bine zis, trebuia rezolvata inca din ianuarie si februarie, cand liderii de sindicat taceau malc, in loc sa poarte negocieri sau sa iasa in presa. In ce ne priveste, daca Iulian Badescu se face vinovat de infractiunile pentru care a fost denuntat de Daniel Capra, atunci sa se duca la puscarie.  Pana atunci problemele se pot rezolva pe cale amiabila si chiar…onorabila!

“Dupa o discutie cu reprezentantii primariei am gasit o solutie provizorie pana la aparitia normelor metodologice de aplicare a hotararii de Guvern. Pana la data de 20 martie, colegii vor primi norma de hrana pe lunile ianuarie si februarie”, ne-a declarat Cristinel Toader, seful Politiei Locale Ploiesti.

Sursa foto: bestfm.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy