Take a fresh look at your lifestyle.

Sedinta convocata de Iulian Teodorescu a starnit reactii adverse consilierilor. Pinocchio se vrea primar cu orice pret

Sedinta convocata de viceprimarul Iulian Teodorescu s-a incheiat si concluziile sunt de-a dreptul hilare, fapt ce confirma ca Pinocchio de la primarie nu se dezminte. Pe surse, cum altfel, am aflat despre reprezentatia pe care a dat-o acest individ care acum se vrea primar cu orice pret, chiar cu pretul minciunii care il caracterizeaza, pentru ca de vreo competenta nu poate fi vorba. Il stim cu totii, a stat toata viata lui in umbra si a asteptat ca altii sa-si franga gatul ca sa iasa el in frunte, ca paduchele. Nimic nu-l recomanda, in afara de propriile interese, pentru functia de viceprimar pe care o detine, ca sa nu mai zicem de cea de primar pe care si-o doreste.
Astfel, sedinta cu consilierii locali a pornit cu o gogonata marca Teodorescu, alias Pinocchio, care a anuntat pe cei prezenti ca nu mai e nevoie de Consiliul Local si implicit de consilierii locali ca el sa fie primar, pentru ca cei de la Bucuresti au decis ca el e miezul din Fanta care trebuie sa detina functia. Auditoriul a ramas socat, chiar perplex si, dupa un schimb de sms-uri intre celalalt vicepirmar, Raul Petrescu si stie el cine, acesta s-a trezit spunand ca Teodorescu minte, ca nu s-a decis nimic la Bucuresti. Acum si Raul asta nu spunea nimic nou, ca noi stiam ca Pinochio minte de ingheata apele, dar nu-l credeam atat de disperat dupa functie ca sa minta aproape 30 de oameni in prezenta carora se afla.
Nu stim daca imediat dupa ce a anuntat Petrescu ca Teodorescu minte, dar celui din urma i-a clocit mintea una mai mare ca el. A venit cu propunerea ca onor Consiliul Local sa il desemneze pe el primar si sa aleaga alti doi viceprimari. Acuma, intre noi fie vorba, domnule…pardon, ma Teodorescule nu vrei sa fii tu si primar si viceprimar si secretar, mai ales secretar, ca sa dai vizele de legalitate in locul doamnei cu control judiciar, recte Oana Iacob? Cred ca vestea asta i-a lovit direct peste fata pe consilierii prezenti, pentru ca au decis sa treaca peste idiotenia asta intr-un murmur dezaprobator.
Singurul adevar pe care l-ar fi spus Pinocchio a fost faptul ca primarul trebuie sa fim un om deschis. A spus asta referindu-se la el, spre marea mea suprindere, care ma gandeam la el ca la un om inchis, poate nu chiar in genul lui Badescu, dar inchis sa fie, ca sa  nu mai auzim de el. Chiar daca Iulian Teodorescu s-a anuntat ca fiind singurul candidat la functia de primar pentru ca, asa cum spuneam, s-ar fi decis la Bucuresti, fapt infirmat de Raul Petrescu, acesta din urma a anuntat ca va candida si el vineri la functia de primar interimar, ca sa fie masa bogata. Cert este ca planul lui Pinocchio de a da acel gen de consurs care are loc joi, dar postu-i ocupat de marti a cam fost dat peste cap. La cum il cunostem pe Teodorescu a inceput deja negocierile, dar sper ca cei care sunt consilieri locali sa ia decizia cea mai buna care este oricine altcineva decat Iulian Teodorescu. Poate n-ar fi rau ca acestia sa propuna pensionarea viceprimarului care oricum nu are ce cauta in Consiliul Local pentru ca reprezinta un partid care nu exista. Dar despre asta vom mai discuta in perioada viitoare…
Acum vom mai discuta despre ilustrul anonim care se vrea primar si traznaile care ii bubuie prin cap. Din cate se pare, Teodorescu a lasat de inteles ca ar vrea sa dea pixuri colorate consilierilor locali ca sa stie care pe cine a votat. Unii dintre consilieri, la cei care au nepoti acasa, ar fi bine sa le ia si sa le duca la copii sa coloreze, la fel ca Iulian Teodorescu in imaginea alaturata si, bineinteles, trucata.
Din cate am aflat, consilierii s-au strans grupuri, grupuri si isi adresau unul altuia o intrebare cheie: Cum e asta ca primarul interimar sa fie numit de la Bucuresti? Nici noi si, cu siguranta, nici consilierii nu au gasit o explicatie  plauzibila la o intrebare care ar presupune ca ei sunt inexistenti!
Sper si fac apel pe aceasta cale la consilierii locali ploiesteni sa nu cada prada propunerilor acestui individ pe numele lui Iulian Teodorescu sau spuselor sale cum ca de la Bucuresti s-a decis ca el sa fie primar si sa aleaga ce e mai bine pentru ploiesteni.
Iar daca cineva de la Bucuresti si-a permis sa transmita ca Pinochio  trebuie sa iasa primar, va rog sa imi puneti la dispozitie orice document, inregistrare care sa ateste ca s-a comandat asa ceva si va promit ca o voi face publica. Concursurile care se dau joi, dar postu-I ocupat de marti trebuie sa inceteze defintiv.
 
 
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy