Take a fresh look at your lifestyle.

Sarbatoarea vinului la Valea Calugareasca incepe pe 27 septembrie si tine trei zile, ca-n povesti

Mare sarbatoare mare organizata de primaria Valea Calugareasca, la sfarsitul acestei luni, pe 27, 28 si 29 septembrie. Venirea toamnei prilejuieste o Sarbatoare a Vinului pe care primarul comunei, Vasilica Neacsu de-abia asteapta sa-l deguste cu concetatenii si invitatii sai.  Nu stim cat de adanc a bagat mana in visterie Vasilica Neacsu sau pe cine a persuadat sa sponsorizeze actiunea( n.r.- stim ca are ariciul in buzunare), dar remarcam cei chemati sa distreze audienta, reprezentanti de marca ai folclorului romanesc, precum Nicu Paleru sau Petrica Matu Stoian.

Daca mai punem la socoteala si micii, patrama si vinul care ii asteapta pe cei care vor onora cu prezenta Sarbatoarea Vinului de la Valea Calugareasca, atunci putem spune ca succesul e asigurat. Asadar, nu va faceti program in zilele de 27, 28 si 29 septembrie ca se lasa greu la stomac. Sfatul nostru ar fi sa consumati cu masura si sa nu-i faceti probleme primarului, ca sa nu-i stricati petrecerea omului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy