Take a fresh look at your lifestyle.

Sanda Dragulea, consilier local PSD si administrator …mare datornic pentru 31 de asociatii, din tot atatea. Numai la Rosal are aproape 1,5 miliarde lei

Un alt administrator care uita sa plateasca furnizorii locali de servicii si figureaza in topul datorinicilor la loc de frunte alaturi de Simona Baicoianu, este acum in ascensiune  politica. Nu cu mult timp in urma era doar un simplu membru PSD, dar acum este consilier local la Ploiesti, unde inca se acomodeaza cu noul statut. Aceasta persoana care lasa impresia unei fiinte binevoitoare, ruda prin alianta cu febletea mea, nelinistitul  George Stanciu, poaspat demisionar din partid si Consiliul Local da dovezi clare de neprofesionalism in exercitarea meseriei de administrator de asociatii de poprietari.
Spunem neprofesionalism ca sa fim eleganti, dar nu este departe de Baicoianu care acum este cercetata de Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti. Practicile Sandei Dragulea sunt in trend cu ale presedintei UAP, iar datoriile inregistrate de aceasta numai la Rosal sunt de 1,43 miliarde lei vechi, adica 143.400, 78 ron. Un pic mai isteata ca Baicoianu, aceasta si-a infiintat o firma, adica OVISAN CONSULTING SRL, infiintata in 2005, prin care administreaza 31 de asociatii d e proprietari din Ploiesti( vezi foto- da click ca s-o maresti). Doua sunt motivele pentru care am purces la aceasta ancheta jurnalistica de care Inspectoratul judetean de Politie Prahova ar trebui sa se sesizeze din oficiu. Unul oficial, acela de nu tolera astfel de practici in detrimentul oamenilor care umplu buzunarele administratorilor ca Simona Baicoianu si Sanda Dragulea. Altul personal, pentru ca sediul Incomodph.ro, se alfa intr- asociatie din str. Take Ionescu, pe care Sanda Dragulea, impreuna cu un presedinte fantoma, pe numele lui Sorin Stroescu, o gestioneaza dupa ureche, in totala sfidare a Legii 230/2007.
Sa incepem cu presedintele Stroescu Sorin, care este de cativa ani in functie, desi nu prea locuieste in blocul in care avem sediul, ci e plimbaret si n-are nicio treaba cu functia pe care o ocupa. Poate si pentru ca Sanda Dragulea, aceasta fiinta mieroasa, dar falsa, e liderul de opinie. Primul lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca in fiecare luna din cele cinci de cand avem sediul aici, factura la intretinere apare, invariabil, dupa data de 25 ale lunii. Pe langa asta, Dragulea si cu Sorescu, anunta proprietarii ca a doua zi de la afisare, timp de o jumatate de ora va trece cineva sa incaseze. De regula ginerele acesteia, care nu stim daca e trecut in caietul de pocese verbale al asociatiei ca si casier, cum spune legea. Nu exista un program normal de incasari, macar de doua ori pe saptamana. O singura zi, o singura jumatate de ora. Cand am solicitat un punct de vedere Dragulea mi-a comunicat ca asa au decis proprietarii inca din anul 2000. Mi-e greu sa cred ca cineva isi ingreuneaza viata in mod deliberat, in conditiile in care daca n-a platit intretinerea in acea jumatate de ora devine restantier. Dar, cu Sanda Dragulea nu ma minuneaza nimic, ca sa nu mai spunem de presedintele fantoma. Mai mult de atat, cu de la ei putere, fara sa aiba la baza un proces verbal al Adunarii Generale, Dragulea si cu Sorescu, percep 150 de lei la firmele aflate  pe scara, fara sa le ofere nimic de banii astia. Sorescu mi-a prezentat cateva hartii scoase la imprimanta, sub forma de proces verbal, cu maxim 20% semnaturi din numarul proprietarilor. Nici macar nu exista un caiet de procese verbale, numertotat de la 1 la 100, in care sa se consemneze ceea ce decide Adunarea Generala. Cateva foi pentru Sorin Sorescu inseamna niste reguli, idioate de altfel, care nu au legatura cu legea. Intamplator sau nu, Asociatia in care avem sediu are cea mai mica datorie la Rosal, respectiv 195,43 lei.
Ne punem intrebarea in cati ani o fi strans Sanda Dragulea datoriile de mai jos, la cele mai “grele” asociatii. Oare presedintii din aceste asociatii stiu ca raspund in solidar cu administratorul Dragulea?
Exemplu:
Asociatia  Bl. 86 Vest, str. Targoviste, nr. 12- 17.764,60 lei noi
Asociatia Bl. 122A (A) si 122C( A+B), str. Cosmonautilor- 13.935,25 lei noi
Pentru restul datoriilor imense, insumate la circa 1,5 miliarde de lei vechi va rugam sa consultati poza unde aveti toate asociatiile datoare la Rosal, in amanunt. Fapt care subliniaza neprofesionalismul Sandei Dragulea si al presedintilor cu care ea administreaza asociatiile mentionate.
Ne punem serioase semne de intrebare, de asemenea, in legatura cu modul in care intelege Sanda Dragulea sa-si desfasoare activitatea de consilier local, cat de preocupata este domnia sa de interesele comunitatii.
Despre  OVISAN CONSULTING SRL va putem spune, ca la nivelul anului 2011, avea 5 angajati si pierderi de 32908 lei, conform datelor oficiale ale Ministerului de Finante. Deh, greu sa fii administrator corect, nu-i asa fetelor?
Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac cu buna credinta tot ceea ce sta in puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Ploiesti. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!– spunea Sanda Dragulea la depunerea juramantului pentru functia de consilier local. Ce-o fi inteles din asta?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy