Take a fresh look at your lifestyle.

Sambata, SGU Ploiesti a plantat puieti pe Centura Est

Sambata, 10 noiembrie a.c.,  SC SGU Ploiesti SRL a derulat, impreuna cu partenerul sau Asociatia MaiMultVerde, activitati de completare si plantare(inca un hectar) a puietilor de stejar pe Centura de Est a orasului. Au fost plantati 7.000 puieti stejar, paltin si frasin, la actiune participand in jur de 180 de voluntari din partea sponsorului actiunii (Cosmote), Asociatiei MaiMultVerde(voluntari inscrisi pe platforma asociatiei), SC. SGU Ploiesti SRL si administratia locala.
Alaturi de conducere si angajati ai SC. SGU Ploiesti SRL, la actiune au fost prezenti: Corina Ungureanu – consilier primar; Florin Petrache –director Directia de Gestiune Patrimoniu , Anca Agapie- city manager.
Va reamintim ca, sambata viitoare – 17 noiembrie a.c.- va avea loc o actiune similara avand ca scop completarea padurii de stejari cu inca
5.000 puieti, dintre acestia 2.000 de puieti fiind asigurati de societatea noastra. Actiunea va avea loc tot pe Centura de Est a orasului, incepand cu ora 10.00.
De asemenea, la ambele actiuni, societatea noastra asigura personal de specialitate pentru asistenta tehnica, materiale si unelte necesare desfasurarii actiunii de plantare, efectuarea lucrarilor de pregatire a terenului si puietilor in vederea plantarii.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy