Take a fresh look at your lifestyle.

Sa credem in Mutu. Hai Petrolul!

Am urmarit venirea la Ploiesti a lui Adrian Mutu, la televizor. Organizarea a fost ireprosabila, insa a lipsit un amanunt care poate a fost benefic, in final. Ma refer la primarul Iulian Badescu, care nu a fost prezent la …prezentarea oficiala a marelui jucator. Emulatia care exista la Ploiesti, creata de acesti spectatori minunati, a avut darul sa-l emotioneze pe Adrian. Regret ca n-am ajuns la conferinta sa pun si eu cateva intrebari, dar e timp destul. Mutu a spus, in cadrul conferintei de presa, ca totul a pornit in gluma, de la Cosmin Contra, dupa care a luat in serios propunerea si a studiat echipa Petrolul. Jocul si spectacolul oferit de spectatori au contribuit decisiv la decizia fotbalistului de a veni la Ploiesti. Gandul la nationala nu a incetat, chiar daca Piturca este in continuare antrenor, cu metode invechite, asa cum reitera Adrian Mutu la conferinta de presa. Nu a promis ca va da un numar de goluri, dar a asigurat ca va da si va ajuta echipa. Sper sa nu-l fi afectat in ochii suporterilor, dorinta exprimata de a fi venit initial la Dinamo, stiuta fiind rivalitatea dintre suporterii celor doua echipe. Regresul fotbalistic inregistrat la Ajaccio, Mutu l-a pus, pe buna dreptate, pe seama  pierderii entuziasmului la acea echipa mediocra, mai ales dupa plecarea lui Ravanelli. Se pare ca domiciliul pe care il va avea Mutu, va fi in Bucuresti, mai ales ca va veni in tara si sotia sa, frumoasa Consuello.

Il asteptam pe Mutu sa traga tare la antrenamente in urmatoarea perioada si sa dea surplusul de greutate, usor vizibil, jos.

Circa 8.000 de suporteri au indurat frigul de afara si l-au asteptat pe Mutu sa jongleze un pic cu mingea. Atmosfera senzationala, imnul Petrolului se regaseste in sufletele si vocea celor prezenti pe stadionul Ilie Oana. Cuvintele lui Mutu, rostite pentru spectatorii prezenti la stadion sunt legate castigarea campionatului si a Cupei Romaniei.

Cosmin Contra a luat si el cuvantul si a exprimat dorinta ca Petrolul sa castige campionatul si sa umple stadioanele.

Singura pata neagra pe care am constatat-o in cadrul transmisiunii asigurate de Dolce Sport a fost scandarea “M—ie Dinamo”, dar e scuzabila, in entuziasmul general. Pe viitor, ar fi de evitat pentru ca aceste scandari nu creaza decat o rivalitate stupida si nervi inutili, in conditii de joc.
Asteptam prezentarea urmatorului jucator de valoare, care se preconizeaza ca va semna cu echipa noastra. Ianis Zicu va veni si el zilele urmatoare, pentru a creea o forta din Ploiesti, pe esicherul fotbalului romanesc si, de ce nu, pe cel al fotbalului european.

Hai PETROLUL!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy