Take a fresh look at your lifestyle.

S-a lansat candidatul PSD la primaria Ploiesti. N-am inteles nimic

Astazi a avut loc conferinta de presa in care PSD si-a anuntat candidatul la primaria Ploiesti, in persoana actualului viceprimar cu atributii de primar, Cristian Ganea. M-am prezentat si eu, in calitate de presedinte la Uniunii Asociatiilor de Proprietari pentru a vedea care este oferta electorala a acestuia, care sunt proiectele pe care le propune ploiestenilor, asa cum am fost si la conferiinta de lansare a candidatului PNL, Andrei Volosevici. 
Tot ce am retinut din discursul lui Cristian Ganea au fost scuzele penibile, pentru ca nu este un bun comunicator, pe care le-a adresat reprezentantilor presei locale, in sensul ca a spus ca el este un om al faptelor si nu al vorbelor. In aceste conditii, ma astept la o campanie pe mute a actualului primar interimar care va astepta ca faptele sa vorbeasca in locul lui cu ploiestenii. La intrebarea adresata de o jurnalista, legata de 20 de milioane de euro pierdute de la buget pentru ca lucrarile finantate de Uniunea Europeana nu au fost finalizate la 31 decembrie 2015, Ganea s-a pierdut. Nu stiu cine il consiliaza, dar ii ia banii degeaba. Iar daca o face gratis e mult prea scump!
Ar mai fi de remarcat intoarcerea in PSD, inca nesemnata se pare, a primarului din Busteni, Emanoil Savin.
Astept urmatoarea conferinta in care vreau sa vad un proiect viabil pentru ploiesteni, altfel voi critica in adevaratul sens al cuvantului, nu ca acum cand doar arat cu degetul. Trebuie, totusi, sa remarc cat de nepregatiti sunt pesedistii daca isi prezinta candidatul fara a avea un proiect pentru ploiesteni cu doar trei luni inainte de alegeri.
P.S. Intrebarile care raman dupa aceasta conferinta sunt: va raspunde cineva pentru banii din bugetul local pentru lucrarile finantate de Uniunea Europeana? Vor raspunde managerii de proiect pentru intarzierile care au condus la aceasta situatie care poate aduce Ploiestiul in faliment?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy