Take a fresh look at your lifestyle.

S-a dat startul înscrierilor la evenimentele 11even Experiences din 2015

După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare, în 19 oraşe din ţară.

Dacă în 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, în 2014 fiecare eveniment 11even Experiences a avut ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life, în acest an tema centrală va fi Despre oameni frumoși și poveștile lor.

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe bază de bilet. Preţul acestora oscilează între 30 şi 100 de lei, în funcţie de oraş şi de tipul de pachet selectat. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau în anumite locaţii partener din fiecare oraş unde va avea loc un eveniment 11even. Informaţii suplimentare, poze şi înregistrări video de la evenimentele precedente regăsiţi si pe pagina de Facebook 11even eventshttps://www.facebook.com/11evenEvents  

11even Experiences este un concept marca Asociaţia 11even, susţinut la nivel naţional de DPD România. Ediţia din acest an beneficiază de sprijinul unor parteneri naţionali şi locali deosebiţi, care fac posibilă punerea în scenă a acestor evenimente în cele 11 oraşe din România.

11even Experiences Ploieşti

După succesul de la prima ediție din anul 2014, când am avut în Aula Universității peste 230 de participanți, Conferința 11even Experiences se întoarce la Ploiești pentru a II-a ediție – http://elevenevents.ro/oras/ploiesti

Evenimentul va susţine financiar și o cauză socială.

Până în 15 aprilie am pregătit o ofertă Early Bird extraordinară, astfel că înregistrarea la evenimente se poate face cu un discount de 20% faţă de preţul întreg la fiecare din categoriile Premium și Standard.

11even Experiences – Ploieşti, Ediția a II-a va avea loc în data de 14 Mai 2015, începând cu ora 17.00 în Sala Europa a Consiliului Județean.

Înscrierile se fac on-line pe linkul – http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti

Au confirmat până în prezent participarea în calitate de speakeri: Ionuț Georgescu – Președinte executiv la Asesoft Ploiești; Nadine Emilie Voindrouh – Artist/ Activist ONG; Ionuț Budișteanu – Informatician, inventator român și ambasador al turismului românesc; Alice Botnarenco – Fondatoarea ALISIA ENCO și Femei în Afaceri și Camelia Șucu –  Fondator Class Living, Antreprenor.

Evenimentul va fi prezentat de vedeta TV – Rodica Buliga.

Despre Asociaţia 11even:

Suntem preocupaţi în a dezvolta activităţi prin care să încurajăm creşterea personală a membrilor comunităţilor în care acţionăm. Prin programele pe care le implementăm acţionăm în arii diverse: dezvoltare personală, leadership, sport, sănătate, cultură etc. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unor comunităţi în care să creştem şi să ne bucurăm împreună.

Toate programele Asociaţiei 11even sunt construite ca platforme de strângere de fonduri şi de susţinere a unor programe comunitare. Ne implicăm cu precădere în programe ce susţin educaţia, sănătatea sau sportul.

Mai multe informaţii despre programele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro.

Cosmina Vescan – Coordonator Naţional 11even Experiences

cosmina@11even.ro

www.elevenevents.ro

 

Toţi cei care doresc săfacă parte din evenimentul 11even Experience Ploieşti,parteneri sau participanţi,pot contacta organizatorii locali, accesând site-ul http://elevenevents.ro/oras/ploiesti.

 

Coordonatori ai evenimentului11even Experiences Ploieşti:

 

Iulian Şerban – Coordonator Principal

Tel: 0734 392 319; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro

Cristi Ilie – Coordonator promovare

Tel: 0752 003 785; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy