Take a fresh look at your lifestyle.

Rosal deszapezeste cu rotile masinilor. Plugurile stau ridicate, ca sa nu consume motorina

Nu uitati se semnati petitia pentru rezilierea contractului cu Rosal, AICI. Dati mai departe sa fim cat mai multi

Cu chiu cu vai, Rosal a catadicsit sa deszapezeasca artele principale. Nametii au fost transferati in mormane de zapada care blocheaza masinile si parcarile. Vorbim despre arterele principale.

Cand vine vorba despre strazile de la periferie, Rosal asteapta, probabil, ca sa vina soarele, pentru ca soselele sa fie deszapezite. Asa se intampla si pe strada Vintileanca, din sudul municipiului, ieri in jurul pranzului, unde dupa patru zile de la ninsoare, o masina a operatorilui de salubritate s-a rupt in figuri, facand rotocoale pe nameti. Dupa cum am observat cu totii, practicile soferilor Rosal sunt acelea de a intra …in forta, cu plugul ridicat, din considerente de ordin economic, adica sa nu se mai consume atata motorina pentru fraieri ca noi. Facturile grase oricum se vor face, banul curge, noi ne facem ca muncim, primaria ne plateste pe bune.

Astfel, dupa cum vedeti in poze, modul in care angajatii Rosal incearca sa rezolve problema se rezuma la trecerea unor ditamai masinile, cat de cat dotate, care fac deszapezirea cu rotile si nimic mai mult.

Atragem atentia atat Rosal, cat si reprezentantilor primariei sa nu ma invoce criza, pentru ca e vorba de zapada asternuta pe 50 de centimetri in inaltime. Daca am fi avut soarta nefericita a celor din judetele Braila si Vrancea, probabil ca cei de la Rosal, Iulian Badescu si ai lui ar fi spus ca a venit apocalipsa.

Un alt aspect pe care as vrea sa il subliniez si sper ca Iulian badescu sa citeasca, este acela ca ar fi bine sa nu mai ceara intelegere de la cetatenii carora nu s-a sfiit anul trecut sa le majoreze taxele si impozitele si, mai ales, sa le elimine subventia la caldura, dupa ce, in prealabil a majorat si tariful gigacaloriei la 271 lei. Inainte sa ceri, trebuie sa oferi domnule primar.

Daca chiar vrea sa se faca util, primarul ar trebui sa initieze o hotarare de Consiliu Local sau sa o modifice pe acea in care amenda maxima pentru Rosal este de 2500 lei, prin care sa stabileasca criterii de evaluare a activitatii si, pentru neindeplinirea lor, sa nu se mai efectueze platile. Amenda de 2500 lei e floare la ureche, dupa ce Rosal incaseaza milioane de lei sau cat o incasa.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy