Take a fresh look at your lifestyle.

Reclamatii de la cetateni// SGU refuza un gard metalic la o asociatie. Vrea contra cost desi gardul e pe domeniul public

Ignorati de edili, cetatenii din Ploiesti au inceput sa isi spuna pasurile pe Facebook. In acest weekend, Cristian Savu, un ploiestean din Cartierul Nord si-a eprimat nemultumirea fata de Societatea de Gospodarire Urbana Ploiesti(SGU), care de mai bine de un an ignora cerererile depuse de Asociatia Radu Stanian Nord, care cuprinde opt blocuri. La unul dintre ele, respectiv Blocul nr. 10, din strada Crizantemelor, nr. 4, Savu spune ca un gard viu distrus de SGU, nu a fost inlocuit cu gard metalic inalt de un metru, asa cum s-a promis. SGU in raspunsurile sale invoca lispa fondurilor si se obliga sa faca acele lucrari promise, contra cost, pe banii asociatiei de proprietari. Dupa cum vedeti in poza, drumul de la strada pana la unul dintre apartamentele de la parterul blocului poate fi usor strabatut. Asta se si intampla si de aici vine si nemultumirea cititorului nostru. Practic, Cristian Savu reclama faptul ca neonorandu-si promisiunea, SGU produce un disconfort locatarilor pentru ca :” toti ghiolbanii si cocalarii care isi fac veacul prin parcul OZN din apropiere vin si isi fac nevoile pe peretii blocului si in gradina blocului unde locuiesc”.

Poate ca SGU nu dispune de fondurile necesare pentru a-si onora promisiunea, dar ne intrebam si noi ceva. Oare chiar era nevoie sa fie angajate peste 200 de persoane in numai un an de zile, in conditiile in care serviciile SGU nu s-au imbunatatit substantial? Ar mai fi ceva, gardul viu nu ar fi pus pe terenul asociatiei, ci pe domeniul public, asadar asociatia mentionata nu ar avea obligatia de a plati. Mai trebuie spus ca reprezentantii asociatiei cu pricina au depus mai multe cereri la SGU, iar raspunsul a fost mereu acelasi…contra cost.

Asteptam un raspuns din partea SGU si, de ce nu, o reparare a greselii de a promite(dupa cum sustine cititorul nostru) si a nu se tine de cuvant!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy