Take a fresh look at your lifestyle.

PUG-ul Ploiestiului, agatat pe un perete in primarie, la o inaltime care il face imposibil de citit. Rusine, asta nu e transparenta

Incep sa cred ca primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici ar fi bun la primaria Cuca Macaii, nicidecum la noi, pentru ca domnia sa chiar nu intelege sa nu-si mai bata joc de transparenta decizionala. Este o lege pe care o calca in picioare, crezand la infinit ca nu poate raspunde daca nu o respecta, atat dumnealui cat si cei care au atributii in acest sens, din subordinea sa.

Dupa cum vedeti in fotografie, Planul Urbanistic General al municipiului Ploiesti, atat de mult cerut de o parte a societatii civile, dar si de unul dintre consilierii locali, Stefan Alexandru, restul fiind intr-o tacere complice, a fost pus, in bataie de joc pe peretele din fata al ghiseului de la intrarea din fata in primarie, la o inaltime de peste doi metri. Este imposibil, dar imposibil sa poti vedea ce scrie pe el, ce reprezinta. In aceste conditii, unui om interesat de acest PUG, care vrea sa se documenteze pentru a avea puncte de vedere pe marginea lui, ii este imposibil sa vada ceva cu ochiul liber si chiar cu ochelari ce este scris pe PUG.

La o primarie resedinta de judet o asemenea practica arata limitele edilului in aplicare transparenta decizionala. Cum spuneam, la Cuca Macaii merge, la Ploiesti nu, d-le Andrei Volosevici!

Reamintim ca Alianta pentru Drepturile Omului din Romania a depus o cerere de dezbatare publica, potrivit art. 7 alin.9 din Legea 52/2003.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy