Take a fresh look at your lifestyle.

Publicitate//Magia sărbătorilor la Târgul de Iarnă de la Ploiești Shopping City

Ploiești, 12 decembrie 2013: Ploieşti Shopping City organizează în perioada 12 – 15 decembrie Targul de Iarnă, unde vizitatorii vor găsi bucate tradiționale, precum brânzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri, cât și obiecte lucrate de mesteșugari. În plus, clienții mall-ului pot cumpăra un cadou deosebit și din cadrul Târgului de Antichități, desfășurat în aceeași perioadă.

Magia sărbătorilor la Târgul de Iarnă: Produse tradiționale românești

Pe parcursul celor patru zile, expozanții vor aduce bunătăți de Crăciun, printre care preparate din carne de porc și brânzeturi de la Mărginimea Sibiului, turtă dulce sau acadele. Cei care doresc să le facă daruri tradiționale persoanelor dragi pot alege să cumpere obiecte de artizanat lucrate de mesteșugarii veniți din țară, precum ceramica de Argeș. Mai mult, pentru o atmosferă completă de sărbători, cei ce trec pragul mall-ului în această perioadă pot servi vin fiert sau ciocolată caldă. Târgul este deschis zilnic la Ploiești Shopping City în perioada 12 – 15 decembrie, între 10:00 şi 22:00 și este amplasat pe terasa din zona Food Court, lângă patinoar.

 Daruri deosebite la Târgul de Antichități

Tot în această perioadă, vizitatorii Ploiești Shopping City pot face un dar diferit, alegând din varietatea de obiecte vechi expuse în cadrul Târgului de Antichități. Pasionații vor găsi aici pendule, gramofoane, tablouri, statuete Beethoven din marmură sau bronz, piese de mobilier de epocă, cât și obiecte de filatelie sau numismatică. Vor fi prezenți peste 15 colecționari din orașe precum Sibiu, Constanța, Satu Mare, București, Brașov, Suceava. Târgul este deschis zilnic în perioada 12 – 15 decembrie, între 10:00 şi 22:00.

Cele două evenimente fac parte din campania de iarnă desfășurată de Ploiești Shopping City. În timp ce părinții pot alege cadouri pentru cei dragi, copiii se pot bucura de Fabrica lui Moș Crăciun, unde au ocazia să devină ajutoarele spiriduşului şef și să învețe să construiască jucării, să împacheteze cadouri şi să creeze felicitări.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy