Take a fresh look at your lifestyle.

Proiectul HCL cu privire la banii pentru Asociatia “Lupii Galbeni” nu mai e pe ordinea de zi. Explicatia e halucinanta

Dupa ce a fost revocata sedinta extraordinara de vineri 7 februarie, in care se regasea suspendarea contractului de colaborare dintre primaria Ploiesti si Asociatia “Lupii Galbeni”, care face obiectul unei cercetari DNA, astazi nu se mai regaseste pe ordinea de zi. Pe de o parte, inlaturarea acelui proiect de suspendare a contractului mentionat este un lucru bun pentru suflarea petrolista, pentru echipa, care are de primit 1,7 milioane de euro. Totusi, incepand de acum, lucrurile sunt cu adevarat in ceata.

Vineri , sub presiunea anchetei DNA, initiatorii proiectului, respectiv consilierii Iulian Teodorescu, Gheorghe Sîrbu, George Pană, Costel Horghidan, Marcian Cosma, Adrian Lupu şi Cristian Dumitru promovau acest proiect. Astazi, cand are loc sedinta extraordinara reconvocata, proiectul nu se regaseste pe ordinea de zi. Dupa cum stim, saptamana trecuta, pe 5 februarie, a avut loc dezbaterea bugetului, fapt care a multiplicat numarul proiectelor HCL, redistribuind sume de bani.

Pentru ca am vrut sa ma lamuresc cu privire la aceasta situatie, a contacatat telefonic pe viceprimarul Iulian Teodorescu si pe Alina Istratescu, purtatorul de cuvant al primariei Ploiesti, pentru a avea un raspuns. Viceprimarul nu a binevoit sa raspunda la telefon. “Din cate stiu, domnul primar a afirmat ca proiectul a fost scos de pe ordinea de zi pentru ca se impunea sa fie alocate sume catre scoli”, ne-a spus Alina. Am rugat-o, ca peste o ora, sa imi dea un raspuns oficial, pentru ca acesta este fara logica, fie ea si administrativa. Din pacate, nu a mai raspuns la telefon, dar mai asteptam si vom reveni cu amanunte.

Argumentam lipsa de logica a declaratiei. Suma de premiere, din care au ramas de achitat 1,7 milioane euro este prevazuta intr-un contract incheiat intre primaria Ploiesti si Asociatia Comunitara “Lupii galbeni”, iar proiectul HCL suspenda numai alocarea acestei sume si nu contractul. Astfel, explicatia cum ca banii se redirectioneaza catre scoli, este puerila, pentru ca orice suma s-ar aloca scolilor nu poate fi luata din acest contract existent la aceasta data, deoarce aceasta suma este sau ar trebui sa fie prevazuta in buget. Pentru ca sa fie redirectionate sume de bani din 1,7 milioane euro contractati, primaria trebuie sa suspende, daca nu sa rezilieze contractul de premiere al echipei Petrolul. Altfel, fiind in vigoare contractul, banii trebuie platiti pentru performantele Petrolului, pe care le asteapta suporterii de ani de zile.

Asteptam un raspuns plauzibil, real, legat de viitorul contractului de colaborare dintre primaria Ploiesti si Asociatia Comunitara “Lupii Galbeni” pentru a evita un conflict major cu suporterii care sunt neinduratori cand vine vorba de echipa lor de suflet. Consecintele pot fi foarte grave, iar minciuna nu tine loc de alinare pentru nimeni!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy