Take a fresh look at your lifestyle.

Comunicat USR// Proiect de HCL pe sub masa pentru demiterea viceprimarului Magdalena Trofin, initiat de consilierii PNL pentru a arata pisica

N-as spune ca sunt foarte incantat de activitatea d-nei viceprimar Magdalena Trofin, ba chiar as avea cateva lucruri sa-i repros, dar cand vine vorba despre fapte in apropierea santajului, nu ma dau inapoi de la a promova un comunicat de presa care arata ce am spus. Marturisesc ca aveam informatia ca s-a procedat asa cum este descris in comunicatul de mai jos, dar neavand dovada, nu m-am putut exprima. USR Praova ne-a transmis un comunicat de presa in care semnaleaza un lucru grav, care a avut loc in ultima sedinta de Consiliu Local, in care au fost certuri mari pe tema apei calde, a constituirii unei societati comerciale la Ploiesti care sa preia CET Brazi, oarecum cu forta si cu un echipament nefunctional. Mai jos aveti comunicatul de presa:

„Constatăm cu indignare că PNL Prahova nu tolerează nicio voce care se opune bunului plac al lui Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova și președinte al CJ Prahova, propunând fără avertizare și fără justificare demiterea Magdalenei Trofin, președinte USR Ploiești, din funcția de viceprimar al Ploieștiului. Vineri a fost depus un proiect de hotărâre în acest sens.
Deși Ploieștiul se află într-o criză de proporții – ploieștenii nu au apă caldă de aproape o lună – , cauzată de administrarea defectuoasă a ADI Termo de către Consiliul Județean condus de către baronul Iulian Dumitrescu și de un contract cu valențe penale, acesta preferă să se ocupe cu eliminarea persoanelor incomode și care se zbat pentru rezolvarea reală a problemelor din administrație.
În același timp, propunerea PNL de demitere a viceprimarului USR este și o tentativă a lui Iulian Dumitrescu de a controla USR Prahova. Am constatat cu surprindere și dezamăgire că proiectul a fost semnat și de 3 consilieri locali USR. USR Prahova, organele statutare de conducere și membrii nu au fost informați de acțiunea celor trei colegi care au sărit în barca PNL.
Colegii care au trădat votul alegătorilor și au făcut pact cu PNL în Consiliul local Ploiești în schimbul promisiunii unor funcții publice vor fi sancționați conform statutului de către Biroul Județean al Filialei.
USR Prahova o susține pe Magdalena Trofin în funcția de viceprimar al Ploieștiului, iar în cadrul filialei nu numai că nu a existat vreo decizie care să pună la îndoiala acest fapt, dar nici nu s-a dezbătut vreodată înlocuirea ei din funcție.
PNL Prahova preferă să continue practicile PSD-Cosma în administrarea județului si a Ploieștiului, înlăturând orice persoană care nu este dispusă să le facă jocurile și să participe la jaful din bani publici și corupția PNL.”

sursa foto: observatorulph.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy