Take a fresh look at your lifestyle.

„Prin sport facem bine”, un proiect al Prahova in Actiune- donatii pentru tratamentul unei tumori pe creier

Prahova in Acțiune prin proiectul „Prin sport noi facem bine” direcționează astăzi prima suma de bani stransă, in valoare de 2.010 lei către Costel Ardelean, diagnosticat cu cancer pe creier.
Costel Ardelean in varstă de 32 de ani este fiu, soț si tata al unei fetițe de 2 ani.
In urma descoperirii unei tumore pe creier, după prima operație, și in urma investigațiilor specifice, medicii au constatat malignitatea țesutului canceros. Riscul cel mai mare este ca celulele maligne să se dezlipească, să treacă in circuitul sanguin / limfatic, să ajungă și la alte organe și să creeze metastaze. Pentru urmatoarea operație Costel Ardelean are nevoie de 14.300 Euro. Acum situația financiara precară a familiei nu permite strângerea acestei sume de bani. El are nevoie de ajutorul nostru pentru a se face bine si a trăi alături de familia sa iubitoare.
Haideți să-l ajutam pe Costel Ardelean să se faca bine si să-și crească fetița. Impreună putem aduce speranța in această familie!
Prahova in Acțiune prin proiectul „Prin sport noi face bine” a donat primii, 2.000 lei ( aprox 430 de euro) din cei 14.300 Euro necesari pentru a face operația. Doneaza si tu!
Povestea lui Costel Ardelean o găsiți și pe pagina „Speranță pentru România”.
Puteți dona în urmatoarele conturi :
CONT ÎN LEI: RO46BTRLRONCRT0611174101
CONT ÎN EURO: RO93BTRLEURCRT0611174101
NUME BENEFICIAR : ALEXANDRA NICHITA
Orice leu contează, Orice share contează!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy