Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul Iulian Badescu tine audienta cu cetatenii prin corespondenta

*Dupa ce in campania electorala vorbea zilnic cu oamenii, acum primarul Iulian Badescu fuge de acestia si tine audiente doar prin corespondenta !

*Vice primarul Raul Petrescu si-a mutat audientele pe Facebook

Primaria Ploiesti poate intra in cartea recordurilor, gratie edililor locali care tin audiente fie prin corespondenta fie prin intermediul retelelor de socializare.

In debutul si in timpul campaniei electorale, actualul primar Iulian Badescu era purtat prin Ploiesti ca pe sfintele moaste si vorbea cu toata lumea, basca mai dadea sarut mana si pe la gaste, numai pentru a ciuguli voturi. In acea perioada vorbea zilnic cu oamenii, acum primarul Iulian Badescu fuge de ploiesteni ca dracu de tamaie.

Stiti cate ore si-a alocat primarul Iulian Badescu pentru discutii cu cei care ar dori sa mearga in audienta la el? N-o sa va vina sa credeti! In cele aproximativ 9 luni de mandat, conform gurilor rele de prin Primarie, primul gospodar al targului nu a tinut nici macar o ora de audienta. Unele primarii din tara anunta programe de audiente cu edilul sef in fiecare saptamana sau cel mult la doua saptamani, primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nechita ( coleg de partid cu Badescu) tine saptamanal audienta cu iesenii, iar exemplele pot continua si cu alti edili. Dar probabil primarul Badescu n-are chef de discutii cu cetatenii. Dupa lungi si interminabile discutii avute cu mai multi ploiesteni, care in cor se plangeau de faptul ca primarul nu tine audiente, am incercat si noi sa ne inscriem la „taclale” cu edilul Ploiestiului. Surpriza, ofiterul de servici de la intrarea B, ne indruma politicos sa ne adresam la registratura primariei de la intrarea C. Odata ajunsi la registratura, o doamna la vreo 45 de ani ne explica ca trebuie completat un formular si ca nu exista o data stabilita pentru audienta. „Dupa ce completati formularul il inregistram si o sa fiti sunat sau veti primi un raspuns inscris prin posta”, ne-a spus doamna de la registratura, cu subintelesul ca asa e procedura.  Formularul cu pricina, dupa ce esti obligat sa iti scri numele, prenumele, adresa, CNP-ul si numarul de telefon, suna cam asa: „va solicit acordarea unei audiente pentru a imi oferi sprijin in rezolvarea urmatoarelor probleme”. Cam asa intelege primarul Iulian Badescu sa stea de vorba cu alegatorii. Cu o asemenea atitudine sfidatoare la adresa alegatorului, niciodata primarul Iulian Badescu nu v-a intra in „Galeria marilor primari” cum ar fi Gheorghe Nechita primar la Iasi, celebrul Radu Mazare primar la Constanta, Sorin Oprescu-primarul capitalei, Gheorghe Stefan – primar la Piatra Neamt, edili care stau de vorba cu cetatenii in cadrul unor intalniri saptamanale. Daca Iulian Badescu tine audiente prin corespondenta, subalternul sau unul dintre viceprimari este ceva mai inventiv. Raul Petrescu, face un inedit exercitiu de transparenta in administratie, mutandu-si audientele pe retelele de socializare. Politicianul de la PP-DD, si-a facut rapid un cont pe Facebook, miscare inteligenta care se pare ca da randament. Mai mult de atat, viceprimarul Raul Petrescu, si-a publicat pe Facebook raportul de activitate pe primele 6 luni de mandat.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy