Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul ia de bun comunicatul remis de niste incompetenti de la FC Petrolul, care spun ca totul e ok, dar uita sa zica cine conduce clubul

In urma cu cateva zile, la cererea unui suporter al echipei Petrolul, am solicitat un punct de vedere despre situatia dificiala cu care se confrunta clubul, de la primarul Iulian Badescu, prin intermediul purtatorului de cuvant, Alina Istratescu. Mentionez ca am facut aceasta solicitare, desi se putea presupune ca Petrolul era un club privat, condus de Daniel Capra, deorece primaria este detinatoarea marcii clubului si este direct interesata sa functioneze in bune conditii. Astazi, am fost contactat pentru a mi se comunica punctul de vedere al primarului: “Din comunicatul de presa remis de club reiese ca totul e ok la ei si ca nu sunt probleme. In aceste conditii, domnul primar nu comenteaza mai mult despre situatia creata”, ne-a transmis Alina Istratescu.

Pentru ca cei de la Petrolul nu s-au obosit niciodata sa ne trimita un comunicat de presa, motiv pentru care i-am tratat cu acelasi respect, am cautat acest comunicat. Inainte de a va invita sa cititi comunicatul, care pare rupt de realitate si scris de cineva coborat cu cateva secunde inainte de a-l scrie, de pe alta planeta, va vom spune si punctul nostru de vedere. Vinovatia sau nevinovatia conducatorilor se va stabili in instanta, iar relatarea unei probleme existentiale a clubului in termeni atat de feerici nu face decat sa ascunda un mare pericol, sa mareasca starea de suspiciune, care se discuta in randul suporterilor. Nici macar noul sponsor Grup DMS Global DMS, un producator de bauturi racoritoare, care s-a alaturat recent nu pare sa aduca liniste, pentru ca in comunicatul de mai jos nu se mentioneaza un lucru esential, in astfel de cazuri, precum cel in care fratii Capra si directorul general au fost arestati. Cine conduce clubul, domnilor care ati scris comunicatul? Asta nu vad scris, incompetentilor si era cel mai important lucru, care ar fi linistit, intr-o oarecare masura, suporterii,  baieti isteti dar patimasi, care simt cat de grea e situatia prin care trece clubul.

Iata comunicatul, preluat de pe site-ul fcpetrolul.ro:

25 noiembrie 2014, Ploiești. FC Petrolul precizează că activitatea echipei nu va fi afectată în urma evenimentelor de astăzi, iar fotbaliștii și staff-ul tehnic își vor continua normal programul de pregătire, în perspectiva partidei cu Dinamo.

Totodată, FC Petrolul menționează că salariile jucătorilor și ale antrenorilor sunt achitate la zi, întreg lotul fiind concentrat exclusiv asupra confruntării de duminică.

De asemenea, FC Petrolul are certitudinea că situația de moment, în care sunt implicați patronul Dan Capră și directorul general Marius Bucuroiu, se va rezolva favorabil în cel mai scurt timp, iar ambii își vor relua activitatea în cadrul clubului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy