Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul Badescu Iulian confunda dezbatarea bugetului cu simpla lui prezentare (video)

Vineri de la orele 10.00 a avut loc dezbatarea publica a bugetului pe anul 2013, la sala de 200 de locuri a casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti. De fapt a fost vorba despre o prezantare a bugetului si a proiectiei acestuia pe anul in curs, nicidecum de o dezbatare publica in adevaratul ei sens. Dar asa intelege Iulian badescu, din nefericire pentru noi toti, ca trebuie sa se desfasoare o dezbatare publica. Revoltator este faptul ca aceasta prezentare a fost facutas in fata a 100 de oameni cu aproximatie, din care 80% erau angajati ai primariei. In aceste conditii primarul, care a vorbit de unul singur in expunerea sa peste o ora cat am stat acolo, nu a facut decat sa prezinte, nu sa dezbata. Inainte de a incepe dezbatarea l-am intrebat de ce o organizeaza la ora 10.00 si nu dupa amiaza cand cei interesati pot veni sa isi expuna punctele de vedere legate de buget. „ Domnu’ Cristescu, dumneavoastra ca si candidat la primaria Ploiesti stiti mai bine ca mine ca primaria municipiului Ploiesti lucreaza pana la ora patru”, mi-a raspuns domnul primar.

Raspunsul domnului primar confirma faptul ca nu a inteles ca dezbatarea bugetului nu se face cu angajatii primariei, ci cu cetatenii municipiului Ploiesti. Of, cat de greu o fi sa intelegem o lege atat de simpla precum cea a transparentei decizionale, domnule primar?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy