Take a fresh look at your lifestyle.

Primaria confirma// Astazi a fost virat milionul de euro in conturile Petrolului

Ieri, pe posturile tv, Cosmin Contra isi exprima nemultumirea fata de primaria Ploiesti, pentru ca nu-sar fi virat 1,2 milioane de euro catre Petrolul, respectiv prima de obiectiv. Am vrut sa stim care este situatia cu acesti bani si daca sunt sanse sa fie virati in perioada imediat urmatoare. Ca atare, am solicitat un raspuns la intrebarile legate de acest subiect d-nei Alina Istratescu, purtator de cuvant. Domnia s-a ne-a spus in cursul acestei zile, fapt pentru care ii multumim, ca situatia este rezolvata. Textual, raspunsul primariei suna asa:

„Buna ziua,

In urma solicitarii telefonice va aduc la cunostinta ca astazi la fost transmis la trezorerie OP”

Ii recomandam antrenorului Cosmin Contra sa investeasca in aparare, unde Manasse nu face fata cerintelor Ligii I si in atac, unde plecarea lui Bokila va lasa urme adanci.

De asemenea, recomandam clubului sa incheie un parteneriat cu asociatia suporterilor pentru a le vira acestora sumele necesare pentru acele coregrafii deosebite pe care acestia le realizeaza meci de meci. Consideram ca merita aceasta investitie pentru devotamentul si atasamentul fata de culorile clubului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy