Take a fresh look at your lifestyle.

Prima greseala a lui Andrei Volosevici din postura de candidat pentru functia de primar

Astazi a avut loc o conferinta de presa organizata la sediuL PNL de catre senatorul Andrei Volosevici, la o zi dupa ce a fost desemnat de partidul din care face parte  ca si candidat pentru functia de primar al municipiului Ploiesti. Desi initial am mers la aceasta conferinta in calitate de presedinte al Uniunii Asociatiilor de Proprietari pentru a vedea ce propune candidatul PNL ploiestenilor, nu vreau sa trec cu vederea un aspect important care mi-a aratat starea de anormalitate in care traim.

Astfel, Volosevici a criticat, pe buna dreptate, modul defectuos in care au fost gestionate lucrarile finantate de Uniunea Europeana de catre actuala administratie locala, mod care a condus la nefinalizarea lucrarilor conform contractelor la 31.12.2015 si la o gaura de 100 de milioane de lei la bugetul local. Un alt aspect sesizat de senator este legat de lucrarile de la pasajul Marasesti care costa 48 de milioane de lei este intr-o situatie delicata pentru ca proiectantul este in conflict cu dirigintele de santier care, cu de la sine putere, se pare ca ar fi facut modificari care trebuie oprite si adoptata solutia initiala. Candidatul Volosevici a mai vorbit despre posibilitatatea unui imprumut pentru a finaliza lucrarile pana la sfarsitul lunii iunie. Acest imprumut care, oricat de util ar fi, dupa incheierea formalitatilor,  va trebui sa fie aprobat de catre o entitate anume care nu va permite dobandirea lui integrala pana la sfaristul lunii iunie, pentru a evita sanctiunile Uniunii Europene, dupa cum spunea Volosevici. Au mai fost si alte aspecte legate de proasta gestionare a celor 11 proiecte europene la Ploiesti, pe care administratia locala le-a gestionat foarte prost, in opinia actualului senator, care a subliniat in nenumarate randuri ca Ploiestiul are un buget pentru 2016 subdimensionat. Pentru a fi descoperite greselile  administratiei actuale Andrei Volosevici a declarat ca PNL va propune alocarea unei sume de bani pentru un audit extern.

Dupa epuizarea acestui subiect, Volsosevici a prezentat presei cele doua proiecte pe care colegii sai din Consiliul Local Ploiesti le vor prezenta in sedintele urmatoare:

–          Achizitionarea Casei de Cultura a Sindicatelor de catre primaria Ploiesti, dupa negocierea cu sindicatele care au in proprietate aceasta cladire, cu scopul de a crea o sala futurista pentru spectacole

–          Achizitonarea Spitalului CFR de catre municipalitate dupa negocieri cu proprietarul

Laudabile si aceste proiecte de Hotarari de Consiliu Local, pe langa critica adusa administratiei locale care a gestionat foarte prost bugetul ce nu va fi suficient pentru duce la bun sfarsit cele 11 proiecte europene la termenul stabilit.

IN ACESTE CONDITII, ANDREI VOLOSEVICI A FACUT PRIMA MARE GRESEALA INCA DIN PRIMA ZI DE CANDIDAT:

DUPA CE A CONSTATAT CAT DE GAUNOS ESTE BUGETUL CARE NU PERMITE FINALIZAREA LUCRARILOR ANTAMATE DIN FONDURI EUROPENE, ANDREI VOLOSEVICI VINE SA PROPUNA PLOIESTENILOR ACHIZITIONAREA A DOI COLOSI, CU ANGAJATI CU TOT, CEEA CE PRESUPUNE CHELTUIELI ENORME CARE VOR IMPOVARA SI MAI MULT ACEST BUGET GAUNOS, PE BUNA DREPTATE CRITICAT DE ACTUALUL SENATOR.

Sursa foto: necenzurat.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy