Take a fresh look at your lifestyle.

Apelul prefectului a generat cateva solutii pe termen scurt pentru ingrijirea pacientilor COVID-19

Intransigent a solicitat prefectului judetului Prahova, Cristian Ionescu o informare cu privire la raspunsul primit din teritoriu la apelul domiei sale, pentru a sprijini pacientii infectati cu COVID-19. Mai jos aveti comunicatul de presa al institutiei Prefecturii cu privire la raspunsul primit din teritoriu si apelul insusi.

Apelul lansat în urmă cu o săptămână de către prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, nu a rămas fără răspuns. Au apărut reacții în rândul managerilor de spitale care îngrijesc pacienți confirmați Covid-19 și s-au găsit câteva soluții rapide, pe termen scurt, pentru a pune la dispoziție noi locuri în spitale. S-a decis externarea cazurilor stabile care pot fi îngrijite la domiciliu și preluarea, în măsura posibilităților, pacienților care nu depindeau de aparatură ATI, de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Citeste si apelul prefectului: Prahova: Situație disperată la Spitalul Județean de Urgență și la Primiri Urgențe, prefectul solicitând sprijinul managerilor de spitale și al medicilor de familie

Așteptăm în continuare, ca parte din spitalele non-covid din județ (fie publice, fie private) să se alăture tratării bolnavilor infectați cu virusul SARS-COV-2 și nu în ultimul rând, menținem apelul către medicii de familie în vederea implicării pentru tratărea și consilierea cazurilor ușoare, la domiciliul pacienților pe care îi au pe lista cabinetelor individuale.

În ultimele 5 zile, față de situațiile anterioare, s-a reușit o suplimentare a numărului de paturi la Spitalul Județean de Urgență Ploiești (90 locuri), Spitalul General CF Ploiești (8 locuri), Spitalul Obstretică Ginecologie Ploiești (4 locuri), Sfânta Sofia Hospital Med (3 locuri) și Wia Kineto Dent (1 loc).


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy