Take a fresh look at your lifestyle.

Pozitia PND Prahova fata de problema lipsei iluminatului public de sarbatori din Ploiesti

Partidul National Democrat, filiala Prahova, face apel la ratiunea si omenia Primarului interimar si a Consiliului Local Ploiesti si cere solutionarea imediata a problemei iluminatului de sarbatori. Tinem sa reamintim autoritatilor locale ca iluminatul de sarbatori este una dintre putinele bucurii pe care, de-a lungul anilor, administratia locala a reusit sa le ofere ploiestenilor, dar mai ales copiilor Ploiestiului.

Este de neinteles cum administratia ploiesteana se gandeste sa faca economii numai cand vine vorba de a face bucurii simple oamenilor si atunci cand este vorba de aruncat banii publici ii ofera cu larghete pentru lucrari de proasta calitate.

Asadar, stimate d-le Primar interimar, stimati consiliei locali, ploiestenii nu asteapta certurile dumneavoastra, nu sunt interesati de scandaluri in care incercati sa gasiti un tap ispasitor, ci pur si simplu vor un Ploiesti luminat frumos de sarbatori. Este prea mult?  


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy