Take a fresh look at your lifestyle.

Portret de gainar// George Stanciu, omul care isi impinge sclavii spre puscarie pentru ca nu e in stare sa isi asume faptele. Intra sa vezi raspunsul Politiei

Acest material se vrea a fi un sprijin pentru IJP Prahova, in vederea solutionarii tulburarii de posesie efectuata de SC Biotehnica Valea Calugareasca asupra terenurilor concesionarului Societate de Gospodarire Urbana. Pe zi ce trece si cu cat il “studiez” mai mult pe Mardare, alias George Stanciu imi dau seama ca acest pusti cordit nu este altceva decat un las, o beizadea marunta care nu stie sa faca altceva decat sa fure identitati pentru a urca pe o scara a unei valori numai de el cuantificata. Practicile acestui individ sunt vechi, iar ele se bazeaza pe asumarea indirecta a resonsabilitatii anumitor fapte sau acte, adica face gainariile prin intermediul angajatilor sai. Iar acesti angajati, care se preteaza la actiuni care frizeza penalul, nu putem decat sa ii numim sclavi.

Spuneam ca practicile de furt de identitate sunt mai vechi pentru ca, incercand sa aflu cine este NICULAI DANIELA IULIANA, despre care veti citi mai jos, am aflat ca aceasta este persoana care in 2007 iesea in fata ca detonator al marcii Monitorul de Prahova, incercand sa inchida ziarul cu acelasi nume, condus de Mihai Nicolae. Daca va aduceti aminte, la acea data socrul lui Mardare, pe atunci primar vroia sa puna pumnul in gura colegului Mihai Nicolae, care acum detine observatorulph.ro. Cititi AICI amanunte din scrierile vremii. Asadar, daca nu le-a avut in sange, Mardare a preluat apucaturile de gainar de la socrul sau, Emil Calota.

Cine este NICULAI DANIELA IULIANA? Pe internet se recomanda agent marketing si este nascuta la Braila in 06.07.1966. In 2007, Mihai Nicolae scria ca NICULAI DANIELA IULIANA este angajata ginerelui lui Calota, cel care facea bani grei vanzand mobile pentru ca era de calitate, nu pentru ca era ginerele primarului ci p[entru ca facea mobile de calitate. Nu importa din China si aplica etichete metalice ca si cum le-ar fi confectionat Julia Design. Mai glumim si noi, ca de-aia e pamflet… sta-le-ar in gat.

Evolutia acestei doamne din Braila in interiorul Biotehnica Valea Calugareasca este impresionanta. Ba intra, ba iese dupa cum, cu siguranta, i se ordona si in functie de interesele gainarului. Cititi AICI cum a cultivat Biotehnica Valea Calugareasca terenurile SGU, fara niciun contract de arenda, doar cu de la sine putere, sfidand legea pentru obtinerea unui profit.

Alaturi de NICULAI DANIELA IULIANA in firma din Valea Calugareasca apare un alt sclav…ADRIAN NAESCU. Asta e cel care se recomanda directorul copiei mele (in)fidele si philipineze. Asadar este bagat in toate cacaturile lui Stanciu fiind mana lui dreapta, cu care se sterge la fund.

Inainte de a va prezenta istoricul actionariatului Biotehnica Valea Calugareasca va spunem ca IJP Prahova s-a sesizat din oficiu si a intocmit dosar penal pentru tulburare de posesie, asa cum semnala Incomodph.ro si proba cu documente oficiale(vezi foto). Sa speram ca va fi o ancheta corecta si cei vinovati vor raspunde, iar pe viitor cei care pentru un pumn de euro vor dori sa-l slugareasca pe Stanciu, cu pretul libertatii, sa se gandeasca de mai multe ori inainte. Banii aduc doar o fericire de moment, libertarea e nepretuita.

Conform datelor de la Registrul Comertului structura Actionariatului, pana la Mentiunea 63619/13.12.2011, cuprindea doi actionari, respectiv Iulia Stanciu( sotia lui George Stanciu) si Florin Stelian Chitoran, fiecare cu cate 50%. Odata cu mentiunea la care facem referire, actionariatul va fi urmatorul: Iulia Stanciu cu 95% si NICULAI DANIELA IULIANA cu 5%, cu Iulia Stanciu ADMINISRATOR CU PUTERI DEPLINE, Florin Stelian Chitoran iesind din firma. Nu stim motivele, dar poate le aflam…

Mentiune 534673/30.07.2012

Iulia Stanciu iese din firma, iar NICULAI DANIELA IULIANA devine asociat unic si administrator.

Mentiune 557615/16.11.2012

NICULAI DANIELA IULIANA nu mai este asociat unic si cedeaza 50% lui… ADRIAN NAESCU, care devine administrator cu drepturi depline.

Mentiune 560035/27.11.2012

La nici doua saptamani de la ultima mentiune, NICULAI DANIELA IULIANA iese din firma, iar ADRAIN NAESCU devine asociat unic.

Mentiune 38127/19.06.2013

ADRIAN NAESCU ramane cu un procent de 80% din firma, iar NICULAI DANIELA IULIANA preia 20%, devenind si administrator.

Modul in care s-au facut aceste schimbari au menirea, in opinia noastra, sa exonereze de raspundere pe Iulia Stanciu, sotia acestui individ care ii risca libertatea, atat ei cat si celor doi care s-au perindat in structura firmei. Daca aceste tulburari de posesie au inceput inca din 2010 atunci toti cei trei care au fost, rand pe rand, administrator, se fac vinovati. Consideram ca este un caz clar de tulburare de posesie, indiferent cate demersuri s-ar face la nivelul SGU ca sa fie acoperite urmele. Ne vom pune mari semne de intrebare asupra utilitatii politiei, daca si acest caz va fi tratat ca cel al Simonei Baicoianu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy