Take a fresh look at your lifestyle.

Populism// Daniel Savu a uitat ori n-a stiut niciodata ceva despre administratia locala

Cand vine vorba despre Daniel Savu, cunoscand-o pe sefa sa… de campanile, am crezut ca le-am vazut si auzit pe toate, dar nu e asa. Omul are resurse nebanuit sa demonstreze cat de slab pregatit este in ceea ce priveste administratia. S-a apucat sa critice HCL 502/2015, in conditiile in care ploiestean fiind si senator timp de patru ani de mandat, ca sa me refer doar la cel de parlamentar si sa nu mai zic de cele de consilier local, l-a durut in cur de problema cainilor de pe strazi. In ipocrizia pe care o afiseaza cu atata nonsalanta, Daniel Savu critica pe consilierii locali, in bloc, pentru ca au aprobat acesta Hotarare care vine sa rezolve problema cainilor de pe strazile ploiestene, dupa 26 de ani in care nu s-a miscat un deget in aceasta problema. Asadar, Savu se ia de munca mea, facuta pe banii mei, fara niciun interes material ulterior, cid oar pentru rezolvarea acvestei situatii in care mii de caini se afla pe strazi. Pai daca e asa, dupa ce nu ai fost in stare  sa semenezi o Declaratie de Angajament in care sa iti asumi propriul program electoral, cu riscul de a-ti da demisia in cazul in care nu esti in stare sa il pui in practica, atunci mai bine taci, domnule Savu. Pentru ca nu iti permit nici dumitale, nici altcuiva sa iti bati joc de o munca de trei ani, in care s-a facut o audiere publica si o campanile de advocacy in folosul comunitatii…careia acum dumneata ii ceri votul. La dat din gura va pricvepeti toti, dar cand e sa faceti ceva concret pentru oamenii pe care se presupune ca ii reprezentati va doar in cur.

Prin urmare, Savu face doua imense greseli pe blogul sau, in legatura cu HCL 502/2015.

Daniel Savu: “Din informațiile publice prezentate până acum, dar și din realitatea de pe stradă, se poate trage concluzia că activitatea de strângere a câinilor de pe străzi a fost practic blocată. Una dintre cauze este Hotărârea Consiliului Local 502/15 decembrie 2015, contestată juridic, pe care o puteți citi integral aici.

Eugen Cristescu: Daca erati putin mai inspirat si mai bine pregatit juridco-administrativ, ati fi stiut ca aceasta Hotarare este aplicabila in acest moment, incepand cu data aprobarii sale, pentru ca acea contestatie are primul termen pe data de 27.05.2015( Vezi AICI). Deci, in acest moment este in vigoare, numai ca acesti consilieri locali pe care ii criticati nu au fost in stare sa o puna in aplicare, pentru ca au aceeasi perceptie gresita ca dumneavoastra domnule Savu.

Daniel Savu: “Ca să înțeleagă mai bine de ce orașul a ajuns în acest stadiu,  ploieștenii disperați de haitele de câini, precum și părinții nevoiți să își apere copiii la grădiniță, la școală sau în locurile de joacă, pot citi mai jos cum partidele reprezentate în Consiliul Local actual au fost de acord cu ideea reteritorializării câinilor, mai exact cu reîntoarcerea lor pe străzi.”

Eugen Cristescu: La fel ca si contestara HCL 502/2015, habar nu aveti ce inseaana democratie. Reintorcerea pe strazi, asa cum reiese din Hotarare si cum se poate vedea in poza se poate face doar prin “asumarea ocrotirii cainelui de catre o persoana fizica sau juridica, un grup local de cetateni sau o Organizatie pentru protectia animalelor in baza unui proces verbal/ protocol incheiat intre reprezentantul Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan si cealalta parte implicate”

Ceea ce spuneti dumneavoastra si acea femeie care n-are alta treaba in viata decat sa strice munca altora, nu sa creeze ceva cu mintea ei, este ca trebuie ingradit dreptul unui iubitor de animale sa isi asume ocrotirea unul caine al strazi. Halal democratie.

REINTOARCEREA IN TERITORIU SE FACE, IN CONDITIILE HCL 502/2015 DECAT PRIN ASUMARE, IN BAZA UNUI POCES VERBAL/PROTOCOL SEMNAT DE PARTI. Ce e atat de greu de inteles?

Domnule Savu sunteti in toatala necunostinta de cauza pe acest subiect, iar acest lucru ar trebui sa ridice multe semen de intrebare alegatorilor. Populismul este ceea ce va caracterizeaza, in lipsa solutiilor.

Din nefericire acesta critica face bine celorlalti candidati cu sanse, respectiv Cristian Ganea( despre care se zvoneste ca a batut palma cu George Stanciu), Gratiela Gavrilescu( despre care se zvoneste  ca il are in spate pe Mircea Cosma) si Adrian Dobre( despre care se stie ca e sub papucul Robertei Anastase).

Rugamintea mea catre dumneavostra este sa nu va bucurati, pentru ca saptamana viitoare ma voi exprima si asupra calitatilor pe care le aveti ca si candidati si asupra programelor dumneavoastra, in conditiile in care niciunul nu ati avut decenta sa semnati Declaratia de Angajament prin care sa va asumati PROPRIUL program electoral. Sa va fie rusine si ne …citim…saptamana viitoare.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy