Take a fresh look at your lifestyle.

Podenii Noi// Primarul Mihai Alionte si-a luat provizii de la supermarket. Sa fie pentru hramul bisericii sau pentru prezidentiale?

Aproape ca am uitat de primarul Mihai Alionte, acest nabadaios edil care bate politistii locali, isi insuseste cate o stana pentru ca asa vor muschii lui ori pune stapanire de vreun buldoxcavator din motive stiute doar de el. Ca sa nu mai vorbim despre cariera de piatra pe care si-a luat-o din salariul sau de primar( puteti sa radeti). Numai ca deh, campania pentru prezidentiale e un motiv de aducere aminte despre acest personaj indragostit de Nicolae Ceusescu mai mult, probabil, decat de… natura. Prin urmare ne-au ajuns in posta electronica cateva poze cu materiale “didactice” pentru locuitorii comunei care vor tine de foame si sete undeva la 24 de ore, daca familia nu e numeroasa.

Din informatiile noastre un supermarket care livreaza produsele achizitionate a adus la botul calului, cum se spune, adica la “gura” primariei Podenii Noi o multime de produse in valoare de circa 6000 de lei pentru a fi distribuite in comuna. Cand? Bineinteles in perioada campaniei prezidentiale. Care va sa zica avem croissant, avem ulei, sucuri (ne)naturale, cafea, conserve si alte mizilicuri de bagat in gura ca sa mananca si gura localnicilor papa bun de la candidatul pentru prezindentiale. Facem o deductie logica si tinem cont de faptul ca Alionte, prin vara se gudura pe langa Gratiela Gavrilescu de la ALDE atunci, acum exclua din partid, careia ii cerea sprijinul. Avand in vedere ca ALDE nu are candidat propriu si avand afinitati mai vechi cu PSD, intuim ca investitia in hrana localnicilor este pentru a vota cu Veorica Dancila.

N-ar fi o problema, sunt banii lui, din salariul de primar, bineinteles, doar ca spatiul in care a depozitat papica ce urmeaza a fi impartita este sala in care se tin sedintele de Consiliu Local, in caz ca mai exista Consiliu Local. Pe surse am aflat ca primarul a cam fost intrebat pentru cine a investit el suma in produsele ce urmeaza a fi ingurgitate de localnicii din Podenii Noi, iar Mihai Alionte ar fi spus ca pentru hramul bisericesc. Numai ca se pare, tot pe surse, ca preotul ar fi negat aceasta implicare milostiva a primarului catre enoriasi, intelegandu-se de aici ca achizitia vizeaza votantii.

Acuma, Dumnezeu cu mila…daca minte primarul sa-i creasca nasul, daca nu, sa fie primita hrana in care acesta a investit cei 6000 de lei  ca deh, suntem in campanie electorala, iar oamenii trebuie sa primeasca o sacosa ca sa isi exercite …spiritul civic.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy