Take a fresh look at your lifestyle.

PND PLOIESTI ARE PRESEDINTE, DAR SI UN CANDIDAT LA PRIMARIE

PARTIDUL NAŢIONAL DEMOCRAT- ORGANIZAŢIA PLOIEŞTI  si-a ales astazi Presedintele in persoana doamnei avocat ALINA VALENTINA PASCU, Prim-vicepresedintele – domnul Dragos Ivan, Secretarul executiv – Nicolae Bolocan si Biroul Politic Local la şedinţa de alegeri, care s-a desfasurat la Filarmonica Ploiesti.

Ȋn cadrul acestei şedinte a fost desemnat si candidatul pentru functia de primar al Municipiul Ploiesti, doamna deputat Gabriela Anghel.

„ Ca Primar al Ploiestiului voi implementa transparenta totala a cheltuirii banului public, pentru ca toti ploiestenii sa stie cum se cheltuiesc banii lor. Voi publica toate contractele care vizeaza banul public si nu voi accepta sub nicio forma secretul cand vine vorba de orice operatiune cu banii cetatenilor. Firmele care vor sa lucreze cu primaria Ploiesti, trebuie sa accepte ca vor lucra cu contabilitatea la vedere. Nu trebuie sa existe notiunea de clauze confidentiale sau cea de secret comercial cand vorbim despre banii tuturor! Cu mine ca Primar, Ploiestiul va redeveni liber”, a declarat doamna Gabriela Anghel, candidatul PND la Primaria Ploiesti.

Biroul de presa

Sursa foto: phon.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy