Take a fresh look at your lifestyle.

Patronii societatilor de constructii s-au reunit pentru a stabili obiectivele pana in 2020

Sala Europa a Camerei de Comert si Industrie Prahova a gazduit marti, 23 septembrie, cea de-a sasea editie a Conferintelor Patronatului Societatilor in Constructii. Evenimentul, organizat in parteneriat cu CCI Prahova, UGIR si PPTT, s-a bucurat de prezenta presedintelui PSC din Romania, Cristian Romeo Erbasu, a presedintelui PSC Muntenia – Antonio Tache si a viceprimarului municipiului Ploiesti – Raul Petrescu.

In ultimii 3 ani, PSC a organizat peste 30 de conferinte locale prin care s-a urmarit sustinerea activitatii filialelor regionale si consolidarea retelei patronale la nivel national. Evenimentul de la Ploiesti s-a desfasurat intr-un format nou, interactiv, in care antreprenorii au intrat in dialog direct cu expertii invitati pe o tema de mare actualitate: “Piete interne si internationale. Mecanisme financiare, de garantare si asigurari”.

Printre temele abordate la Ploiesti s-au numarat: consecintele utilizarii fortei de munca slab calificata sau necalificata in realizarea lucrarilor de reabilitare termica a cladirilor; cresterea nivelului de calificare a muncitorilor ca solutie pentru cresterea performantelor energetice ale caldirilor; introducerea cerintelor de utilizare a personalului calificat in caietele de sarcini pentru realizarea lucrarilor de reabilitare termica a cladirilor si a criteriilor specifice de calitate in ghidurile aferente programelor operationale pentru perioada 2014-2020; identificarea zonelor comune de interes intre piata de formare profesionala si piata muncii, a canalelor de comunicare intre cele doua parti si a surselor de finantare externe care pot fi fructificate in cadrul unui parteneriat.

Patronatul Societatilor din Constructii (PSC), membru al Uniunii Europene a Promotorilor in Constructii – UEPC si afiliat Uniunii Generale a Industriasilor din Romania – UGIR, reprezinta intersele constructorilor in cadrul comisiilor de dialog social de la nivelul institutiilor publice implicate in activitatea de constructii.

Pentru perioada 2014-2020, obiectivele PSC sunt: promovarea intereselor firmelor din constructii; cresterea calitatii in domeniul constructiilor; asigurarea continuitatii privind nivelul ridicat de calitate; crearea de premise pentru dezvoltarea pietei de constructii active, etica si securitatea afacerilor; promovarea pe plan intern si international a activitatii firmelor din domeniu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy