Take a fresh look at your lifestyle.

Partidul National Democrat a fost lansat oficial

Astazi, 26 februarie 2015, la Palatul Parlamentului, a avut loc conferinta de presa in care Comitetul de intiativa al PND format din 19 persoane dintre care 8 deputati si 11 tineri sub 35 de ani, a prezentat, la exact o luna de a declansarea campaniei de semnaturi de sustinere pentru infiintarea Partidului National Democat, rezultatul acestei campanii cat si principiile fondatoare ale PND.
Astfel, PND a strans in cele 30 de zile, prin amabilitatea sustinatorilor sai, peste 32.000 de semnaturi care urmeaza a fi depuse la Tribunalul Bucuresti impreuna cu restul de acte ce formeaza dosarul de inregistrare al PND, Luni, 2 martie 2015,  la orele 10:00.
Deasemenea, in spiritul transparentei pe care si-o propune PND,  domnul Deputat Daniel Fenechiu, liderul PND, a anuntat ca toate documentele partidului sunt postate spre studiul publicului pe site-urile de socializare cat si pe site-ul partidului www.pndonline.eu.
In cadrul conferintei au luat cuvantul deputatii  membri fondatori: Daniel Fenechiu, Liliana Minca, Stefan Burlacu, Stefan Dalca, Mihai Deaconu si Gabriela Anghel care au vorbit despre principiile fondatoare ale PND, principii care vor sta la baza unui partid simplu, corect si serios pentru care integritatea oamenilor care il formeaza va fi principalul atu.
„Studiind politica ultimilor 25 de ani am realizat ca problema Romaniei nu sunt partidele politice, ci calitatea oamenilor care le compun. In acest sens PND va avea un cuvand greu de spus, caci va tria la sange tot ce inseamna candidat care se va afla pe listele sale. Candidatul PND va fi un om in primul rand integru, fara probleme penale, competent, onest, cu un proiect serios si realist si  nu in ultimul rand cu respect fata de electorat si fata de institutiile statului. Aceasta ne propunem sa facem din PND, un exemplu de corectitudine, competenta si valoare pentru Romania, un etalon pentru clasa politica, o arma indreptata catre toti aceia care nu isi respecta promisiunile electorale si care risipesc banul public” a spus liderul PND, deputatul Daniel Fenechiu.

Departamenul de comunicare PND


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy