Take a fresh look at your lifestyle.

Optimismul si increderea sunt cuvintele de ordine ale echipei lui Leo Grozavu pentru acest campionat

Astazi, la sala de conferinte a stadionului Ilie Oana a avut loc conferinta de presa despre ce urmeaza in campinat si meciul de maine, 4 august, cu Sportul Snagov, care va avea loc pe stadionul Ilie Oana de la 15.30. Antrenorul Leo Grozavu, capitanul echipei Sebastian Ghinga si colegul sau Robert Grecu au fost cei care au prefatat  ceea ce urmeaza in campionat.  Cunoscutul antrenor a marturisit ca nu ia in calcul alta varianta la finalul campionatului decat promovarea in Liga I si este motivat atat el cat si echipa pe care o conduce. Grozavu este multumit de lotul pe care il are la dispozitie, dar voalat, fara sa spuna exact posturile deficitare ci doar compartimentul, a lasat sa se inteleaga ca ar avea nevoie de un atacant, fata de ce are in lor.

“Petrolul, in momentul de fata, cred ca… cu drepturi depline poate sa isi depuna canditatura la promovare si asta e va intampla…Obiectivul este locul 1!”, a spus cu fermitate Leo Grozavu si, pana la urma, acest lucru e cel mai important din toata conferinta. El crede in aceasta promovare, capitanul echipei si colegul sau, prezenti la conferinta au aratat aceeasi incredere si sunt premisele unor jocuri frumoase si indeplinirii unui vis la care spuorterii se gandesc de ani buni. Grozavu s-a aratat, totusi, constient de faptul ca echipa nu este la paramentri optimi si ca va mai dura pana cand ii va atinge pentru a se maximiza eficienta. “ Fiecare meci e important, trebuie sa le castigam pe toate”, a spus Robert Grecu, in cadrul conferintei.

Sebastian Ghinga, capitanul echipei considera ca ” nu a fost un pas inapoi, venind de la Liga 1 in Liga a doua”, iar referitor la echipa spune cu sinceritate ca” cinci saptamani poate ca nu sunt suficiente pentru a omogeniza complet echipa, insa lucram in fiecare zi la asta, suntem un grup unit. Sunt fotbalisti foarte buni si caractere deosebite”.

Vaznadu-l pe Leo Grazavu cum raspunde la intrebari imi dau seama ca dialogul nu este punctul lui forte si, poate, e mai bine asa…sa lase faptele sa vorbeasca si sa promoveze la pas in Liga 1. Dar, nu ma pot abtine sa nu spun ca are o duritate in cuvant si incearca sa opreasca dialogul atunci cand il dezavantajeaza si, daca in sanul echipei este potrivita, in conferintele de presa aceasta atitudine este total nepotrivita. Pentru simplul motiv ca poate starni ostilitate si, pe cale de consecinta, tot mai multe intrebari care sa il puna in dificultate. Oricare va fi situatia de acum incolo, echipa Incomodph.ro le doreste antrenorului Leo Grozavu si echipei Petrolul, mult succes si mult noroc, pentru a face miile sau, de ce nu, zecile de mii de suporteri fericiti la sfarsitul campionatului.

Mai trebuie spus ca, in partea  a doua a conferintei de presa, purtatorul de cuvant Ionut Pana a prezentat un nou sponsor si, din respect pentru el si Tavi Grigore care a luat cuvantul, facem doar aceasta mentiune: Petrolul are si un alt sponsor. Nu ii vom da numele, nu pentru ca ne deranjeaza sa facem pubicitate gratuita ci pentru ca nu suntem de acord ca sa se tina secreta suma cu care va sponsoriza echipa Petrolul pe parcursul acestui an de competitie, pentru care s-a incheiat contractul. Aceasta practica nu face cinste echipei atat de iubita in Ploiesti si nu numai.

Hai Petrolul!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy