Take a fresh look at your lifestyle.

ONG-urile au reactionat, iar primaria a organizat o Comisie pentru depistarea cainilor ucisi. Intra sa vezi comunicatul municipalitatii

Nu am reactionat pana acum in legatura cu cainii care sunt omorati in Ploiesti, desi iubitorii de animale m-au anuntat, pentru ca nu am vrut sa dau ocazia primarului si consilierilor USL, in special, sa reproseze cine stie ce pentru a nu initia si aproba proiectul de Hotarare cu privire la gestionararea cainilor cu si fara stapan din municipiul nostru. O felicit pe Alexandra Ionescu, presedintele Romanian Stray Dogs Ploiesti, care a luptat ca acest adevar sa iasa la lumina. Potrivit comunicatului de presa de mai jos s-a constituit o Comisie la nivelul primariei care va analiza si, se presupune, ca va descoperi faptasul/ faptasii. Inca nu vreau sa ma exprim pentru ca , asa cum spuneam, vreau sa vad daca proiectul va fi initiat si aprobat de consilierii locali. Mi-e teama, totusi, ca aceasta Comisie care trebuia sa se formeze prin autosesizare, nu in urma aparitiilor in presa, nu va desocoperi vinovatul care, incepand de astazi, doar daca e tampit mai continua uciderea cainilor. Sper ca aceasta Comisie sa nu fie organizata doar pentru ca s-a ingrosat gluma si a inlatura suspiciunile.
Va invit se cititi comunicatul:

 

Primarul municipiului Ploieşti, domnul Iulian Bădescu, a dispus constituirea unei comisii care să analizeze şi să monitorizeze situaţia cazurilor de câini comunitari otrăviţi, ce au fost semnalate în ultimele 24 de ore pe raza municipiului Ploieşti, în baza competenţelor legale.  

Comisia este coordonată de viceprimarul municipiului Ploieşti, domnul Iulian Teodorescu, iar  din cadrul acesteia fac parte directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, domnul Vasile Nacu, directorul Administraţiei Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploieşti, doamna Laura Moagher, directorul Poliţiei Locale Ploieşti, domnul Cristi Toader şi reprezentanţi ai operatorului de salubritate pentru activităţile de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare, colectare, transport şi neutralizare cadavre aninamale de pe domeniul public, respectiv  SC Coral Impex SRL.

De asemenea, s-a solicitat operatortului SC Coral Impex SRL ca, împreună cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Prahova, să analizeze cauzele care au provocat decesul în cazul animalelor respective. Totodată, s-a solicitat Poliţiei Locale Ploieşti să colaboreze cu Poliţia Municipiului Ploieşti în vederea identificării autorilor faptelor înregistrate.

Municipalitatea face apel la ploieşteni să sesizeze astfel de cazuri direct la Dispeceratul primăriei, care funcţionează permanent, telefon 0244984.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy