Take a fresh look at your lifestyle.

Onestitatea nu are pret

Cand te vinzi pe 20 de arginti precum Iuda nu pricep cum poti avea pretentia sa fi respectat in continuare de cei ce ti-au fost alaturi.
Dupa cum banuiati randurile de mai sus fac referire la onestitatea presedintelui clubului Petrolul care in continuare nu are barbatia de a iesi in fata sa isi asume greselile comise si sa isi prezinte demisia, lasand sa cada capete ce poarta mult mai putina vina pentru situatia actuala de la club.
Dupa cum deja am spus-o, inclusiv domnului C. Vlad, era de asteptat sa se repete istoria de acum un an, cand Tavi Grigore a fost demis si inlocuit cu Ciobanu, atunci motivatia fiind destabilizarea echipei contracandidate la promovare, conform unor surse din interiorul clubului Petrolul.
Doar ca ma asteptam ca acum sa fie adus unul din cei 4 antrenori ai contracandidatelor la promovare sau, de ce nu, toti patru…
Lasand gluma de-o parte C. Vlad nu isi asuma greselile facute, faptul ca vina pentru transferurile ratate apartine in exclusivitate lui si fostului antrenor Leo Grozavu si poate doar in mica masura lui Tavi Grigore.
Jocul slab prestat de echipa si situatia tensionata din vestiar sunt rodul atat valorii mediocre a jucatorilor adusi in vara cat si a diferentei consistente la nivel de contracte intre jucatorii care au dus greul in liga a treia si noii veniti, majoritatea celor din urma nejustificand salariile primite.
In concluzie, marea masa a suporterilor petrolisti asteapta cu nerabdare ca domnul Cristi Vlad sa le facă un cadou de Mos Nicolae si sa isi prezinte demisia.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy