Take a fresh look at your lifestyle.

Ole, ole, multumim Petrolule

Sambata ora 14.00, timp perfect pentru fotbal pe stadionul Ilie Oana unde circa 4000 spectatori au fost prezenti la promovarea matematica a Petrolului in liga a2a.
Desi aveam nevoie de un singur punct, pentru a fi matematic promovati, jucatorii nostrii au fost darnici si ne-au oferit 3 puncte si o victorie asteptata de toti cei prezenti pe stadion.
Este adevarat ca elevii lui Romica Ciobanu ne-au dat ceva emotii in prima repriza, cu un joc mai putin reusit, dar ne-au rasfatat in repriza secunda cu un  joc superb, mai aproape de liga in care vor accede la finalul acestui campionat. Parca totul pare mai frumos acum ca suntem matematic promovati in liga superioara, iar abordarea este un pic mai relaxata. A fost un efort comun, in care noi ne-am bucurat de rezoltatele baietilor nostri, iar ei au facut tot ce le-a stat in putinta sa isi atinga obiectivul si sa ajungem sa ne bucura impreuna pentru fiecare rezultat pozitiv. Sa nu le uitam si pe cele negative, putine ce-i drept, dar de care trebuie sa uitam si sa ne pregatim si mai bine daca vrem sa crestem in fiecare an, pentru a ajunge acolo unde ne eeste locul: In Liga 1.
Baietii din teren au intregit spectacolul baietilor din tribune dandu-le motive sa cante hitul:
Ale, Petrolul, ale,
Ale, Petrolul, ale,
Adio serie C … a rasunat din piepturile tuturor celor prezenti.
Urmeaza sambata viitoare deplasarea la …Ploiești pe stadionul din 9 mai pentru meciul cu Astra 2.

FC Petrolul Ploiesti – CS Mioveni 2  3-1 (1-1)

Marcatori: Chindris (40), Nini Popescu (71), Velisar (82)/Comanescu (21).
FC Petrolul: Avram – Olaru, Ichim, Frîncu (85 Prunescu) – Saim Tudor (74 Catana), Chindris (cpt), Carjan (46 Cl. Tudor), Velisar – Ciocalteu, Arnautu (66 Lambru), N. Popescu. Antrenor: Romulus Ciobanu.

CS Mioveni 2: Sima – Minca, Bosneag, Balan, Schiopu – Tarata – Mormolea (63 Barascu), Comanescu (87 Luca), Pirtea (49 Turcim) – Voinescu, Arsenica. Antrenor: Dragos Stroe.

Au arbitrat: Andreea Ene (Bucuresti) – George Marian Fridl (Comanesti – Bacau) şi Alexandra Theodora Apostu (Bacau).

Observatori: Adrian Gligoras (Târgoviste) si Victor Radu (Bucuresti).

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy