Take a fresh look at your lifestyle.

Octavian Grigore i-a raspuns managerului sportiv al CSM Ploiesti, pe Facebook

Ma bucur sa constat ca Octavian Grigore a citit articolul de mai jos si a decis sa posteze pe pagina sa de Facebook un drept la replica, pentru care ii multumesc. Adevarul este, cu siguranta, undeva la mijloc, dar este important ca cele doua parti sa isi exprime punctul de vedere. Astfel, va invit sa cititi dreptul la replica al lui Tavi Grigore:

Referitor la declaratia domnului Nica, din articolul: http://www.incomodph.ro/…/3490-cristi-nica-managerul-csm-pl…

Tin sa precizez urmatoarele:
1. Din punct de vedere financiar salariul a fost negociat cu o comisie delegata de catre Primaria Orasului Ploiesti.
2.La nivelul restructurarii bugetului (reducerea bugetului prin eliminarea salariului pe care il aveam ) tin sa precizez ca echipa de seniori a CSM Ploiesti nu a avut buget propriu si a functionat din bugetul alocat intregii sectii de fotbal CSM, insemnand 7 echipe, 8 antrenori.
3. Cred ca pe domnul Nica, ca si coordonator al tuturor sectiilor sportive din cadrul CSM, ar trebui sa il preocupe performantele acestor echipe si nu sa faca previziuni privind situatile contractuale ale orasului Ploiesti. 
4.Intelegerea fenomenului fotbal de catre coordonatorul Nica este eronata vis-a-vis de ideea ca un joc poate fi castigat doar etaland echipamentul sau autocarul.Poate ca are o idee personala pe care trebuie sa o dezbata public!
5.O echipa de fotbal nou infiintata alcatuita din copii cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani in mare parte juniori (in numar de 12, din pepiniera proprie) are nevoie de timp pentru a obtine acele performante „rasunatoare” pe care le doreste domnia sa.
Nu sunt suficiente 28 de puncte in 11 etape?
6.Ca raspuns la situatia jucatorilor care activeaza in aceasta serie (nu gasesti un singur jucator de divizie C) mentionez ca exista jucatori care au activat la nivelul primelor 2 ligi nationale (Ciprian Pura, Daniel Chirita si altii) care chiar au cariere impresionante.
PS: Regret ca dl. Nica nu a avut puterea de caracter ca si coordonator al tuturor sectiilor din cadrul CSM Ploiesti sa imi comunice aceste lucruri personal ci s-a simtit obligat sa le declare in ziar. Imi rezerv dreptul la replica in aceeasi maniera.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy