Take a fresh look at your lifestyle.

O stradă de coşmar

La ora actuală, una dintre străzile importante ale municipiului Ploieşti, redenumita Constantin Brezenu (fostă Gloriei) s-a transformat, pe nepusă masă, în una de coşmar. Deşi autoritaţile locale au fost sesizate în multiple rânduri de probleme care nu sunt la locul lor, răspunsul organelor abilitate a picat în felul urmator: aveţi răbdare pana în martie ori aprilie. Mai pe şleau spus, atunci este posibilă cosmetizarea acesteia.

Până una-alta, însa, aseară, în jurul orei 19:30, o mămică neglijentă preţ de câteva minute cât a stat de vorbă cu o fostă colegă de servici, prezentă la randu-i cu copilul în zonă, a înmărmurit la un moment dat. Ţipetele sale au atras imediat atenţia trecătorilor. Lăsat nesupravegheat, micuţul său de patru anişori a căzut într-un canal descoperit (foto alăturat), lăsat în paragină de cei care trebuiau sa se ocupe din timp de el. Norocul (dacă îl putem numi asa) copilului a fost că, bine înfofolit, tipic sezonului rece, a amortizat din căderea în gol. Ambulanţa prezentă, culmea, chiar în dreptul blocului cu pricina, 25, dar pentru un cu totul alt caz, i-a acordat baieţelului îngrijirile de rigoare. Însă mama acestuia s-a jurat că va merge până în pânzele albe pentru ca cineva sa fie tras la raspundere pentru acestă nefericită întâmplare.

În altă ordine de idei, această stradă Constantin Brezeanu geme de incompetenţa unora ori indiferenţa altora. În partea nordică, taximetriştii stau uneori şi pe Aleea Pichetului, lăturalnică, deşi nu au voie, pe la mijlocul străzii fiecare îşi parchează maşina cum vrea, obturând trotuarul (cum arată şi imaginea alăturată), în timp ce zona apropiată restaurantului Caraiman este plină de gropi şi denivelări. Ca de altfel şi perimetrul apropiat Cimitirului Viişoara, unde trebuie sa faci veritabile slalomuri pentru a nu te afunda în “plombele de asfalt” tasate destul de prost, iar acum deteriorate până aproape de punctul maxim. Şi toate acestea, reţineţi, într-o zonă locuită de importanţi reprezentanţi ai Poliţiei locale, consilieri ori înalţi magistraţi. Aproape fără cuvinte.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy