Take a fresh look at your lifestyle.

Nenea Cosma, tanti Roberta ii lasati pe Iulian(a) si Andrei(a) la joaca cu mine, intr-o dezbatere publica?

Daca va uitati atent la candidatii pentru Primaria Municipiului Ploiesti veti observa, poate, cu stupoare, poate cu placere, ca lista cuprinde mai multe femei decat barbati. De fapt, cuprinde patru femei, doua fetite si patru barbati. Va veti intreba cine sunt fetitele, iar eu am sa va explic cine si de ce a fost trecut la categoria fetite.

“Unul” dintre fetite este Iulian Badescu, candidatul USL, care refuza invitatia la dezbatere publica, pe care i-am facut-o in urma cu o saptamana. Unul dintre motive mi l-a spus persoanal si anume ca nu vrea sa ma creasca in sondaje. De parca valoarea mea ar sta in el si slugarnicia lui. Celalat motiv, pe care il intuiesc, este acela ca ii este frica, chiar face pipi pe el de frica, pentru ca i-ar smulge urechile „taticul” lui, nenea Cosma, care a bagat bani grei in fundul lui. Ma scuzati ca zic asa, dar daca avea creier si demnitate as fi putut vorbi si de inteligenta, mai multa decat lasa impresia ca are. Grupurile de interese pe care le deserveste sau le va deservi, in eventualitatea ca va iesi primar, il vor face sa platesca cu varf si indesat milioanele de euro investite, din toata “saracia”. Vorbim de “saracie”, ca doar USL-ul a fost in opozitie, nu?

Afirm cu tarie, ca Badescu este un contrafacut, o papusa manevrata de Mircea Cosma, care a fost in spatele lui in ultimii 7 ani, cel putin, “ajutandu-l” sa fie un jurnalist care mustea de deontologie. Nu am intentia sa ma intorc in trecut in dezbaterile pe care le propun, ci vreau doar sa vorbesc de proiectele pe care le propun ploiestenilor pentru ca ei, prin comparatie, sa il aleaga pe cel mai bun. M-as putea gandi ca proiectele propuse de Badescu nu sunt ale lui, din moment ce nu vine fata in fata cu mine, pe langa motivele invocate mai sus? Nici macar nu conteaza motivul, fetitele lu’ tata, ideea e ca si Volosevici si Badescu sunt doar niste simpli executanti, in fata Robertei Anastase si a lui Mircea Cosma, pe care nu ii intereseaza ceteteanul, ci doar banul public.

 

In ceea ce il priveste pe candidatul USL voi spune asa: Nenea Cosma, nenea Cosma il lasati pe Iulian(a) Badescu la joaca cu mine, intr-o dezbatere televizata?

Acum ajungem la cealalta fetita, care s-a ratacit in campania electorala din 2012. Desi nu stie altceva decat sa se porcaie cu Iulian(a), Andrei(a) Volosevici vine si ne scoate ochii ca a promis si a facut. Probabil ca se refera la rudele sale si la acolitii pe care i-a bagat prin toate posturile. Dar si Andrei(a) este tot o fetita, mai bogata, ce-i drept, ca a supt cu nesat pana acum, ca sa aiba sa cumpere voturi. Nici una, nici cealalta dintre fetitele lu’ tati Cosma sau mami Anastase, nu inteleg menirea unei campanii. Probabil ca e si foarte greu, cu atatia dinozauri in spate, obisnuiti sa cumpere oamenii pe care timpd e patru ani i-au infometat. Nu am pretentia sa inteleaga ceva, pentru ca unde nu e cap, vai de picioare. Dar, n-ar fi rau, tineri fiind si ei, sa vina cu o mentalitate noua, cu demnitate si curaj in aceste alegeri, nu cu aroganta pe care o afiseaza, probabil, din cauza sumelor imense care s-au investit in ei.

In ceea ce il priveste pe candidatul PD-L voi spune asa: Tanti Roberta, tanti Roberta il lasati pe Andrei(a) Volosevici la joaca cu mine, intr-o dezbatere televizata?

Nenea Cosma, tanti Roberta hai ca sunt fetite mari, lasati-le sa invete sa mearga singure, inchideti telecomanda, ca sa vada lumea ce frumoase si destepte sunt ele, mititelele. Taiati lesa, lasati-le sa respire si sa gandeasca liber, poate o iesi ceva din ele si nu-si vor pune mintea cu bugetul local ca sa va acopere gaurile…financiare…din campanie. Asta daca va iesi vreunul primar. Au sanse, ca sunt lasi si fricosi, joaca murdar cum i-ati educat, nu ies la lupta deschisa. Deh, educatia pe care le-ati dat-o are si ea rolul ei.

Cu toate astea, fetitele lu’ tata, nenea Eugen Cristescu, va asteapta la joaca de-a dezbaterea publica, sa va dea nana la fund, mai tare decat ati lua de la nenea Cosma si tanti Roberta. Adica, pentru a fi mai explicit, deorece ca intelegeti greu, VA PROVOC LA DEZBATERE PUBLICA, pe orice canal tv veti dori. Puteti sa va aduceti si echipa, ca sa nu va simtiti singure si neajutorate, ca sa va sufle la ureche cand ramaneti fara raspuns si ziceti intr-una DA, DA, DA, asa cum sunteti invatati de la partid.

Mai pe romaneste, CURAJ GĂINĂ, CĂ TE TAI!

E a doua incercare si, cu sigruanta, nu ultima, de a provoca pe Iulian(a) si Andrei(a) la dezbatere. Citeste-o AICI pe prima!

P.S. Poza e cea mai reusita si cea mai plina de adevar din cate am facut-o vreodata. Reprezinta familia politica prahoveana in toata splendoarea ei.

 

Va dedic aceasta melodie( Orizont-  Fetele lui tata):


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy