Take a fresh look at your lifestyle.

Minciunile din spatele pistei de jogging din Parcul Mihai Viteazu. Directorul firmei executante…prieten cu toata lumea, dar mai ales cu Badescu!

In aceasta dimineata, cativa muncitori, fara chef de munca dupa fetele pe care le aveau, pictau de zor aleea laterala a statuii din Parcul Mihai Viteazu Ploiesti. Unul dintre acestia, pe care nu il diferentia decat culoarea bluzei de salopeta (rosie) superviza. Din curiozitate, ne-am dus sa il intrebam ce se intampla.”Doamna suntem de la firma SC Industrie Mica Srl, executam niste marcaje in vederea infiintarii unei piste de joking. A trecut si doamna Corina Ungureanu pe aici, mai devreme sa vada cum merge treaba. O sa fie lunga…vreo 900 de metri. Ocoleste terasa Rosy Boss, o sa aiba si niste insemne caracteristice cu niste atleti. O sa iasa frumos.” Cum prima reactie a fost sa sunam reprezentantii SGU, mare ne-a fost mirarea sa aflam ca la primele ore ale diminetii acestia nu stiau nimic, ba mai mult decat atat nu autorizasera nicio lucrare. Am revenit la domnul in salopeta rosie care ne-a dumirit: „Avem contract cu Primaria, ei ne-au autorizat”. La ceva timp am luat din nou legatura cu Adela Fratila care ne-a declarat:” La primarie trebuie sa sunati, nu depinde de noi.” Zis si facut…numai ca se pare ca la Primarie se doarme(va mai mira?) Mihaela Iamandi nu se afla la birou, iar domnul primar Iulian Badescu nu s-a sinchisit sa ne raspunda la telefon. Corina Ungureanu de asemenea nu a fost de gasit. Nici viceprimarul Raul Petrescu nu avea habar despre lucrarile din parcul cu pricina si ne-a sugerat sa discutam tot cu doamna Mihaela Iamandi. Ia-o de unde nu-i!
Sa revenim insa la SC Industrie Mica SRL. In speranta ca vom primi ceva lamuriri am incercat sa sunam la firma respectiva, care ATENTIE: Are sediul pe strada Gageni nr 107, unde „intamplator” isi desfasoara activitatea si ziarul REPUBLICANUL al lui Iulian Badescu. Am sunat la secretariat, am cerut sa vorbesc cu cineva din conducere, insa una dintre doamnele care mi-au raspuns mi-a explicat ca nu este nimeni in sediu. I-am relatat la randul meu ca intentionez sa scriu un material si m-a rugat sa revin in 15 minute. Zis si facut. In urmatorul sfert de ora mi-a raspuns secretara directorului care m-a intrebat daca este ceva de rau ca sa stie daca mi-l da sau nu pe sef la telefon.Cata promptitudine…ce repede a aparut si seful. In cele din urma am lamurit-o, iar la capatul celalalt al firului un domn care se recomanda a fi directorul general|(si atat) ma roaga sa fiu scurta. M-am conformat evident si l-am rugat sa imi spuna daca a existat o licitatie si daca da, cate firme au mai participat si daca castigarea acesteia are vreo legatura cu o oarecare relatie de prietenie intre el si Badescu, avand in vedere ca ambii isi desfasoara afacerile la aceeasi adresa.  Deja il simteam iritat, insa raspunsurile nu au intarziat foarte mult: „Da a fost o licitatie. Ce va intereseaza? Nu stiu daca a mai fost si alta firma care sa participe, dar eu execut marcaje inca din anul 1980. Relatie de prietenie am avut si cu Calota si cu Volosevici, da am si cu Badescu”. Atat de prietenos sa fie domnul director general? Am vrut sa verificam si l-am sunat pe domnul Andrei Volosevici, fostul primar al municipiului Ploiesti care ne-a declarat:” Nu a avut o relatie buna cu mine. Am lucrat cu firma respectiva pe o licitatie pe marcaje de drumuri si atat. Singura relatie a fost una comerciala, primar-societate. Nimic mai mult.”
Si pentru ca lucrurile nu se bazeaza pe simple coincidente, vedeti mai jos cat de mult este ridicata in slavi, SC Industrie Mica S.A, de catre Ziarul Republicanul:
 
S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere, devenind astfel una dintre organizațiile care se implică activ în promovarea principiilor și a bunelor practici în domeniu și care își asumă astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranța rutieră în Uniunea Europeană. Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de orașe, instituții, asociații profesionale/federații,  companii și organizații non-guvernmamentale din Europa au semnat acest document până în prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40 000 de vieți.  Angajamentul semnat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. presupune crearea unui blog pe tematica siguranței rutiere în scopul informării și educării publicurilor cu privire la importanța marcajelor și a indicatoarelor rutiere și contribuția acestora la îmbunătățirea siguranței rutiere. ”Prin această inițiativă ne dorim să contribuim și la schimbarea percepției potrivit căreia marcajele rutiere sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităților la începutul primăverii,” a declarat cu acest prilej directorul general al societății. Studii internaționale în domeniu au demonstrat de-a lungul timpului că investiția în semnalizarea orizontală și verticală reprezintă o modalitate simplă și nu extrem de costisitoare de îmbunătățire a siguranței în trafic. De asemenea, blogul va conține studii, statistici, dar și rapoarte locale/internaționale cu privire la siguranța rutieră. S.C. Industrie Mică Prahova S.A. operează pe piaţă din anul 1990 şi produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei, executând totodată activităţi de marcaje rutiere, reparaţii autoturisme şi vopsit suprafeţe metalice în câmp electrostatic.
 
 
 
 
 
 
 
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy