Take a fresh look at your lifestyle.

Mihaela Iamandi mai lucreaza la primarie? O gaura mare in strada Mos Ion Roata face obiectul activitatii ei

UPDATE: Gaura din strada Mos Ion Roata a fost refacuta, partial. deocamdata a fost turnat pietris peste ea, dar se poate circula. Cetatenii din zona si eu asteptam sa fie turnat si asfalt pentru a finaliza lucrarea, in mod oficial si eficient.
In ultimii ani strada Mos Ion Roata a devenit gazda unor cladiri ultramoderne, fapt imbucurator pentru arhitectura zonei. Din pacate, undeva pe la mijlocul strazi, in dreptul unei constructii noi, noul proprietar are dureri chiar in fund pentru viitorii vecini. Nu am reusit sa aflam cine este, dar da dovada de nesimtire inca dinainte de a se muta. Este vorba depre montarea unui contor de gaze, care lasa urmari grave pe carosabil. Pe toata latimea strazii, cei de la Distrigaz au lasat un crater in dreptul contorului. O gaura in asfalt inalta de circa 15 cm si lasa de vreo 20 obstructioneaza circulatia si pune probleme conducatorilor auto care trec pe acolo.Acestia risca sa isi duca masinile in service-uri auto dupa ce trec pe aceasta strada. Dar ce-i pasa Mihaelei iamandi? Leafa merge…
De trei zile incercam sa dam de Mihaela Iamandi, directorul Directiei de Investitii din primaria Ploiesti, dar nu raspunde la telefon. Singura scuza a domniei sale ar fi aceea ca este in concediu. Altfel, n-ar fi rau sa isi dea demisia pentru ca, se pare, ocupa de pomana functia aceea.

Vom contacta si reprezentantii Distrigaz care se presupune ca au efectuat lucrarea, dar ni se pare normal ca pentru finalizarea unei lucrari de acest gen, Directia de Investitii sa isi dea acordul, dupa ce s-a astupat gaura cu pricina. Motivul este acela ca este vorba de domeniul public, iar aprobarile de acolo vin.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy