Take a fresh look at your lifestyle.

MFC Ploiești continuă lupta pentru locul 4

În cadrul întânirii pe care MFC Ploiești a susținut-o în cadrul etapei cu numărul 15 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, MFC PLoiești a întâlnit-o pe MFC Dedeman Ploiesti, echipa de care a trecut cu scorul de 6-3.

MFC Ploiești a intrat bine în joc și a deschis scorul foarte repede prin Cristian Stanescu, care în minutul 3 îl învingea pentru prima data pe portarul advers. A urmat un meci tare, bazat pe tatonări și intrări la limita jocului supravegheat cu atenție de cei doi cavaleri ai fluierului, Piciu Gabriel si Zahiu Bebe. Lasandu-se dominați pe tot parcursul reprizei, Dedeman a înscris în ultimul minut de joc al primei reprize reușind astfel sa intre la vestiare cu scorul de 1-1.

Repriza a doua, a debutat la fel de bine, gratie schimbărilor făcute la pauza în primul 6, astfel, decizia lui Georgescu Gabriel de a-l urca pe Ghica Florin la jumătatea terenului, lângă Cristi Stanescu  s-a dovedit a fi una de bun augur și după doar 3 minute de joc, acesta din urma l-a servit pe Arnautu Cristian, care a înscris de fiecare data, ca un atacant pur sânge . La încă un minut după reluarea jocului, Nastase Gabriel se trece și el pe lista marcatorilor printr-un sut deviat care l-a păcălit pe portarul advers . Acesta a fost urmat de Georgescu Gabriel, care abia intrat, în minutul 30, a marcat din poziție de ” unu la unu ” cu portarul celor de la Dedeman . În minutul 34, Dedeman reduce din diferență după o greșeală a portarului Serban Mihai, însă aceștia au fost „pedepsiti” de golului lui Cristi Stanescu, care din interiorul careului, l-a invins pe portarul advers, marcand un gol cu călcâiul, care a făcut deliciul publicului spectator prezent în tribunele Bazei sportive Kiru Sport din incinta parcului Sălii Sporturilor Olimpia din Ploiești ! Tabela a fost închisă în minutul 40, stabilindu-se astfel scorul de 6-3, iar MFC Ploiești ajunge la 3 victorii din 4 meciuri oficiale !

Garnitura folosita de Georgescu Gabriel în acest meci a fost compusa din:

77.Serban Mihai – 3.Nastase Gabriel(28. Ivan Irinel), 11.Stan Cristian(20.Ghica Florin) – 6.Stanescu Cristian, 18.Rudaru Eugen – 9.Arnautu Cristian (7.Georgescu Gabriel).

Au absentat : Alex Craciun,Miu Sebastian,Ghita Marian(invoiti), Bojoaga Theo, Vanghele Mihai( accidentati).

 

MFC Ploiești – Ader în Cupa LMF Prahova 

Pe 22 aprilie 2018, se vor juca optimile Cupei LMF Prahova, ediția 2018, acolo unde MFC Ploiești i-a luat locul echipei retrase Atletic United și astfel o va întâlni pe Ader Ploiești, echipa pregătită de Raul Petrescu, meci care s-a disputat și în 16-imile Cupei, atunci când MFC a fost învinsă cu scorul categoric de 8-2 .

Text preluat de pe site-ul mfcploiesti in baza parteneriatului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy