Take a fresh look at your lifestyle.

Meci slab, rezultat nu prea GROZAV(U)

Debutul ” lupilor galbeni” in liga a doua a confirmat axioma conform careia antrenorul petrolist Leo Grozavu nu a repurtat niciun succes la debutul sau pe banca echipelor pe care le-a antrenat.
Pe o caldura specifica datei din calendar, la o ora fixata de televiziunile ce transmit meciurile, respectiv 15:30, Petrolul si Snagov nu au creat un spectacol demn de liga a doua.
Un meci anost, unde fotbalul a fost dozat cu pipeta, numarul unu a fost publicul care nu s-a lasat infrant de caldura si a sustinut ca deobicei echipa pe toata durata partidei.
Avand in vedere ca este prima etapa nu pot sa acuz jocul slab al Petrolului cu toate ca unele din contracandidate la promovare au obtinut victorii clare.
Din istoria acestei partide fara… istoric merita subliniata „performanta ” jucatorului nostru A. Ciocâlteu care a reusit sa primeasca in decursul a 3 minute doua cartonase galbene si automat pe cel rosu.
La finalul meciului multi spectatori i-au apostrofat atat pe jucatorii nostrii cat si staff-ul tehnic.

Cu speranta ca acest meci a fost un accident asteptam urmatoarea etapa si bineînţeles prima victorie a ploieştenilor in liga a doua.

Petrolul – FC Snagov 0-0  

Petrolul: Tordai – Olaru, Plămadă (68 Chindriș), Cazan, Țigănașu – Cruceru (61 Herea), Ghinga, Ciocâlteu – N. Popescu, Arnăutu, Saim (46 Grecu). Antrenor: Leo Grozavu

Sportul Snagov: Iacob – Vlădoiu, Lică, Ilie, Stancu – Gâț (68 Costache), Bărbulescu, Borțoneanu, Hlistei (89 Buia) – Huiban, Elek (74 Ion). Antrenor: Laszlo Balint

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy