Take a fresh look at your lifestyle.

Mai treceti si pe la Dambu, domn’ primar, daca nu e un efort prea mare

Pe adresa de mail a redactiei incomodph.ro, am primit recent un punct de vedere al unei persoane care s-a saturat sa vada cum paraul Dambu este o eterna problema pentru locuitorii din zona. Chiar daca este asa, niciun primar de pana acum nu a fost in stare sa rezolve aceasta ecuatie. Cel de acum, respectiv d-ul Adrian Dobre, este solicitat si el sa rezvolve aceasta problema desi sperantele sunt limitate. Va redam mai jos epistola primita si, desi nici noi nu mai avem vreo speranta la d-ul primar dupa indolenta manifestata fata de conflictul de interese in care se afla directorul Economic din primaria condusa de el, tragem nadejde ca mai exista o minima decenta, totusi. Sa nu uite domnul primar ca exista fonduri europene pentru rezolvarea acestei situatii. Sa intrebe pe cineva care stie, daca habar nu are!

Citeste si: DEMISIA/ Daca, prin absurd, scapa de incompatibilitate, Craciunoiu intra in conflict de interese. E penal
 Iata ce ne-a scris cititorarea noastra:
Buna ziua,

Există un pericol permanent pentru locuitorii de pe strada Poieniţei, Ploiesti, în ceea ce priveşte faptul că autorităţile nu  acordă atenţie acestei zone şi nu întreţin şi  curaţă albia  pârâului Dâmbu şi in perioadele cu ploi abundente debitul pârâului este obturat de vegetaţia din albie. 

Această situaţie se repeată an de an pentru faptul că albia pârâului Dâmbu NU este şi NU a fost curaţată şi decolmatată, iar  nivelul depunerilor pe albie creşte permanent. 

Zona Gării de Nord aparţine circumscripţiei electorale 31 Prahova, colegiul uninominal 12, de care nu se interesează nici deputatul şi nici senatorul de Prahova, iar autorităţile locale paseaza rezolvarea acestei probleme între Municipalitate, Judeţ şi Ministerul Mediului şi Apelor.

Anexez imagini cu situaţia existentă în zona podului de pe strada Dragalina – strada Valeni, în speranţa că se va găsi o autoritate care rezolvă această problemă apăsătoare şi gravă cu care ne confruntăm.  

Rodica BAPRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy