Take a fresh look at your lifestyle.

Lupii au ieșit la picnic pe o suprafață verde din… Alexandria

Am așteptat cu nerăbdare și ceva emoții meciul acesta întrucât era considerat derby-ul seriei și implicit cel mai puternic adversar al nostru la promovare. După un drum de circa 4 ore, in timpul căruia atmosfera din autocar a fost ca de-obicei specifica Peluzei 1, și anume una frumoasa, am ajuns la țara. Adica la Alexandria un “oras” capitala a unui județ istoric ce a dat României cei mai luminati cetățeni și anume :
Liviu Hamster Dragnea, Viorica douazezi-douazeci Dăncila, Carmen secretara Dan etc
Oameni pașnici și primitori, teleormănenii ne-au întâmpinat la intrarea in județ cu 3 mașini de jandarmi pașnici și ei.
Despre meciul in sine prea multe nu ar fi de spus sau dacă ar fi sa parafrazez un clasic in viața :” pac, pac și gata “
Arnautu de 3 ori și Saim ne-au făcut sa  cântam cu toții :
“ Ale Petrolul, ale, ale Petrolul, ale …ADIO serie C !!!!!”
Și asta din minutul 40.
In repriza secunda doar golul primit a mai contat, in fapt, un autogol la o învălmășeala in careu și cu toții am cântat pana la finele unei partide cu o singura echipa prezenta pe teren și anume Petrolul.
Nu pot încheia aceste rânduri fără a mulțimi tuturor celor ce au făcut deplasarea la acest meci, dar și susținătorilor echipei locale care spre deosebire de alții, au avut un comportament exemplar. Nu am auzit o înjuratura la adresa noastră din partea galeriei sau a echipei. Din contra, puteai  citi pe fetele acelor oameni admiratie fata de spectacolul din teren, dar și de cel din tribuna creat de adversarii lor.
Caseta tehnica
AFCM Alexandria: Olteanu – Sârbu (65, Vîrtej), Ciocoteală, Floricel, Radu (cpt) – Terci (41, Boşoteanu), Calofir, Mitran (65, Vâlcică), Desculţu – Barbălată, Căpăţînă (84, Oprescu). Antrenor: Marius Stoica.

FC Petrolul: Bolboaşă – Antoche, Ichim, Ţicu – Saim Tudor, Chindriş (cpt; 78, Prunescu), Andor (65, Cîrjan), Velisar – Popescu, Arnăutu (68, Lambru), Păun (46, Ciocâlteu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Arbitri: Paul Unimatan (Zalău) – Mihăiţă Necula şi Alexandru Midvichi (ambii din Bucureşti).
Observatori: Aurel Ionescu (Bucureşti), pentru joc, şi Iulian Ivan (Giurgiu), pentru arbitraj.
Cartonaşe galbene: Radu (22), Floricel (30), Terci (33), Cîrjan (66).

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy