Take a fresh look at your lifestyle.

Lucrari edilitare executate de CONI lasate in paragina dupa doua saptamani

Pe drumul scurt spre Manastirea Ghighiu, pe langa Universitatea de Petrol si Gaze, cu vreo doua saptamani in urma, firma CONI, o abonata la lucrarile edilitare ploiestene, a inceput o lucrare si a uitat sa o termine. Mai exact la intersectia Strazii Ghighiu cu Tintea. Nu e nimic nou, chiar si disconfortul creat este acelasi, numai ca ne-a sarit in ochi faptul ca pe nicio parte a gardului care imprejumuieste lucrarea de gaze, nu scrie data de incepere si cea de finalizare a lucrarii. Pare ca, cel putin pentru moment, angajatii CONI au uitat de aceasta interventie ori au lasat-o in stand-by, parca in dispretul locuitorilor din zona. AM incercat sa luam un punct de vedere de la Varvaruc Gabriela, directorul economic, dar telefonul acesteia suna in gol. Dezinteresul fata de problemele ploiestenilor in mandatul Badescu nu este o noutate , insa speram ca acest primar sa inceapa sa isi aduca aminte pentru ce a fost ales si, mai ales, de catre cine. Printre cei care l-au votat, pe langa cei care au primit atentiile cuvenite, au fost si persoane care au crezut in el.

Datoriile din campanie pot fi platite pe parcursul a patru ani, nu din primul la conducerea Ploiestiului. Cetateanul conteaza si problemele lui, pentru ca altfel, orice primar nu ar mai fi de trebuinta nimanui. Ar interveni haosul pe fondul nemultumirii cetatenilor, care sunt tot mai multi.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy