Take a fresh look at your lifestyle.

Loturile naționale de spadă feminin și sabie masculin au sărbătorit victoria la Bușteni

Sosiți la Bușteni, scrimerii care au reprezentat România la Jocurile Europene de la Baku au avut parte ieri de o petrecere pe cinste și au gustat din produsele tradiționale românești.

Gazdele, Alexandros și Emanoil Savin, i-au întâmpinat pe campioni, potrivit tradiției, cu imense buchete de flori tricolore, iar fiecare echipă a primit câte un tort special.

Loturile naționale de spadă feminin și sabie masculin au fost răsplătite pentru victoria obținută la Jocurile Europene de la Baku și cu dulceață de cireșe personalizată cu  ”Echipa de aur a României” , preparată special pentru ei.

Fetele de la spadă au venit însoțite de Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă și George Epurescu, antrenor al lotului de spadă feminin al României.

”Ne-a priit stagiul de pregătire de la Bușteni, de aceea ne-am întors, să ne pregătim pentru campionatul mondial tot aici, să ne întoarcem învingătoare și de acolo. Primirea de astăzi a fost surprinzătoare, ca întotdeauna. Domnul Emanoil Savin este, ca de obicei, la înălțime.”, a declarat Ana Maria Brânză.

La rândul său, Mihai Covaliu a ținut să precizeze următoarele: ”Ca de fiecare dată, venim la Bușteni, unde ne simțim extraordinar și avem rezultate foarte bune. Tot de aici am plecat la Jocurile Europene de la Baku și ne-am întors cu cinci medalii: aur, argint și bronz. Știm că e bine să facem pregătire aici, cu atât mai mult cu cât revenim de fiecare dată învingători, ne poartă noroc.”

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy