Take a fresh look at your lifestyle.

Loc de joaca nou in incinta Parcului Memorial „CONSTATIN STERE”

Domeniul locurilor de joaca din Ploiesti are un aliat in Rafinaria Petrotel Lukoil, care investete de catva timp in amenajarea sau moderinzarea locurilor de joaca din Ploiesti. Cel mai recent eveniment este prezentat in comunicatul de presa de mai jos:
„Cativa copiii fericiti azi si speram mai multi in viitor, in cat mai multe locuri de joaca moderne si care sa ne faca Ploiestiul vesel!
COPIII CENTRULUI SOCIAL „RAZA DE SOARE” au avut parte de cadouri, pranz si  o vizita la ZOO., in cadrul inaugurarii locului de joaca, modenizat inca de anul trecut (6 decembrie 2017), in incinta PARCULUI MEMORIAL „COSTANTIN STERE”.
RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL continua astfel dezvoltarea locurilor de joaca bazate pe cauciuc anti-trauma, (al 4 -lea loc modern, celelalte fiind construite in incinta COLEGIULUI „JEAN MONNET”, zona CINA NORD, Crangasi Mihai Bravu *relocat IN PARCUL BUCOV  pe alei in urma retrocedarii terenului pe care a fost amplasat locul de joaca*).”

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy