Take a fresh look at your lifestyle.

La Braila-n port

Desi meciul de la Brăila se anunta unul facil datorita pozitiei in clasament a gazdelor, am avut surpriza sa vedem la lucru o echipa a Petrolului care parca lucrase in port, jucatorii inotand in teren de parca fusesera docheri in tura de noapte si descarcasera un şlep cu saci de ciment.
Gazdele au deschis scorul relativ repede si dupa ce in fine reusim sa egalam la faza imediat urmatoare, Braila preia conducerea.
Pana la final Petrolul a reusit sa egaleze si sa preia conducerea meciul terminandu-se cu scorul de 3-2 pentru formatia ploiesteana.
Daca despre prestatia jucatorilor antrenati de Tavi Grigore nu putem spune decat un cuvant: EXECRABILA, la cu totul alt nivel a fost galeria petrolistă care a demonstrat încă odata ca indiferent de distanta, de scor, de vreme ei sunt prezenti langa echipa si isi manifesta dragoste pentru culori.
De menţionat si faptul ca de mult nu a mai fost la un meci in deplasare al Lupilor Galbeni un numar atat de mare de jandarmi.
Cu speranta ca meciul de azi a fost un accident va asteptam la sfârşitul săptămânii viitoare pe Ilie Oană la partida cu Ripensia Timișoara.

Dacia Unirea Brăila – FC Petrolul Ploieşti  2-3 (1-0)

Marcatori: Bebey (15), Niţă (58)/Herea (57), Saim Tudor (59), Arnăutu (62)

Dacia Unirea: R. Avram (cpt) – Niţă, Pleşa, Hamza, Manu – Lu Yuefeng – Coteţ (72 Hîmpea), Van Den Driest (65 Vitan), Ciucureanu – Bebey, Mucuţă (80 Le Matyer). Antrenor: Florentin Petre.

FC Petrolul: Tordai – Olaru, Antoche, Cazan (34 Plămadă), Ţigănaşu – Chindriş (cpt), Danci – Saim Tudor, Herea (89 N. Popescu), Ştefănescu (60 Ciocâlteu) – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

Au arbitrat: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Ciprian Iovu (Botoşani) şi Iulian Cătălin Brânză (Botoşani).

Arbitru de rezervă: Sergiu Mavriche (Bacău).

Observatori: Constantin Gheorghe (Suceava) şi Gabriel Ion Pop (Bacău

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy