Take a fresh look at your lifestyle.

JUSTITIA NU E OARBA, E DE-A DREPTUL CHIOARA!

Cred ca incep sa am probleme cu intelegerea limbii romane.

Aflu cu stupoare ca Daniel Corogeanu va fi eliberat pentru buna purtare!! Nu prea inteleg ce e aia buna purtare. Ma jur!

Din habotnicie si interpretarea marunta a unor versete de catre minti marunte, o tanara a murit chinuita.

Justitia romana cheltuie cam 3000 lei lunar pentru un detinut. Si tot justitia romana considera ca, pentru “buna purtare”, un criminal trebuie eliberat.

Aceasi carte dupa care Corogeanu s-a considerat judecator suprem spune: ”ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”.

Nu vreau sa moara Corogeanu, asa cum si cum Ceausescu mi-as fi dorit sa traiasca in inchisorile administrate de sistemul lui.

Mi se pare insa injust ca un om cu idei atat de marunte, de meschine, de limitate, de groaznice in sensul micimii umane sa fie in libertate. Ce va face?

Probabil ca se va intoarce undeva in apropierea manastirii. Acolo, localnicii cu mintea la fel de ingusta care, in urma cu cativa ani, protestau pentru “nedreapta–i arestare”, vor fi fericiti sa-l urmeze.

Ceea ce pot sa spun este ca o tanara a fost jertfita pentru credinta ei, in timp ce calaul este liber sa se bucure de viata. Asa cum si Iuliana Tinteanu a lasat in urma un gol pentru sotul, parintii, copiii si prietenii ei, iar calaul Roxana Calin isi poate trai viata discret si linistit, putand imbatrani alaturi de nepoti.

Dar nu mai e cazul sa vorbim despre asta. Fiecare vinovat a platit pentru fapta sa. Cel putin pentru justitia asta de pe pamant, pedeapsa a fost ispasita.

Eiii, si ce mai aflam? Ca incepem sa pedepsim dublu pedofilia?

Pai v-as propune sa pedepsim si zoofilia, ca si asta este tot un comportament deviant, conform definitiilor psihiatrilor.

Adica, dupa ce pedepsesc o afectiune (psihica!) cu inchisoarea, ii mai aplic si o pedeapsa suplimentara, castrandu-l chimic. Nu zau!? Mai, soldat, care-ai avut parte de armata, ti-ai cerut de buna voie portia de bromura?

Ca medic, as interna pedofilul intr-un spital de psihiatrie.

Ca mama, as aplica o lege musulmana. Ai furat, iti tai mana, ai violat…..!!!

S-auzim si de vremuri mai bune. Vremuri in care daca Justitia nu-si face operatie, macar sa-si ia ochelari.

 

 

Raluca Anghelache

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy