Take a fresh look at your lifestyle.

Johnson Controls vitrine produse de generație următoare de la Auto Shanghai 2013 / Compania a demonstrat devotamentul pe piața auto chineză

  Shanghai, China / Burscheid (OTS) – Johnson Controls, un lider la nivel global în industria auto scaune, interioare și electronice, precum și furnizor mondial de acumulatori auto, va prezenta o gama de produse de la Auto Shanghai 2013, care vor ajuta conduce următoarea generații de vehicule.

  „La Johnson Controls, ne concentrăm pe furnizarea totală inovatoare soluții de interior care anticipează nevoile pieței și să răspundă așteptărilor clienților pentru diferențiere, confort, siguranta, si durabilitate „, a declarat Johannes Roters, vice-presedinte de grup și directorul general al China, Johnson Controls Automotive Experience.

   „Johnson Controls și clienții noștri sunt de lucru pentru a transforma industria de automobile cu tehnologii de baterii avansate pentru China de piață „, a declarat Kenneth Yeng, vice-presedinte si director general al China, Johnson Controls Power Solutions. „Nostru full-spectru de energie soluții de stocare, care poate fi vazut la Auto Shanghai 2013, va ajuta auto întâlni eficiența consumului de combustibil și de standardele de emisii. „

  Repere de la Johnson Controls- Auto Shanghai 2013 locație în Sala N5, Booth Nr E001:

  – Sisteme inteligente de relaxare care reduc masa și complexitatea în timp ce oferă modele convingătoare și de progrese în funcționalitate, inclusiv un sistem de scaune inovator care permite complex de funcții și funcția de control prin intermediul dispozitivelor mobile, care oferă de stat-of-the-art confort, personalizare, și integrarea funcțiilor electrice prin conectivitate Wi-Fi.

  – Un concept de interior care oferă o experiență de consum de lux prin personalizare și caracteristici durabile, aplicabile pentru platforme de vehicule diferite și piețe de pe glob.

  – Produse Infotainment care oferă interacțiunea intuitivă cu dispozitive de consum și de informare a conducătorului auto prin intermediul Sistemelor multi-operare avansate care creează performante superioare.

  – Un spectru complet de soluții de stocare a energiei pentru convențional, Start-Stop, Micro Hybrid, vehicule hibride și electrice. –

  „La standul nostru, veti asista, de asemenea, China, Johnson Controls” capacități – amprenta cea mai extinsă, portofoliul de produse și consultare între toți furnizorii internaționali, precum și aspecte de inginerie, industrie-lider și capacități de design industrial, demonstrând dedicarea Johnson Controls pentru piața chineză și angajamentul față de clienții și partenerii noștri „, a adăugat Roters.

  Pentru mai multe informații despre produsele și prezența Johnson Controls la spectacol, va rugam sa vizitati site-urile noastre chineză și engleză la: http://www.johnsoncontrols.cn/shanghai

  Auto Shanghai 2013 – una din lume premier auto expozitii – se deschide la mass-media și oficiali din industrie sâmbătă, 20 aprilie 2013.

  Despre Johnson Controls

  Johnson Controls este o tehnologie diversificată la nivel mondial și industriale Liderul deservesc clienții din peste 150 de țări. 170.000 nostru angajați a crea produse de calitate, servicii și soluții pentru a optimiza eficienței energetice și operaționale ale clădirilor, plumb-acid baterii auto și baterii avansate pentru hibride și electrice vehicule, precum și sisteme interioare pentru automobile. Angajamentul nostru de a durabilitatea dateaza de la rădăcinile noastre în 1885, cu inventarea de primul termostat electric camerei. Prin strategiile noastre de dezvoltare și prin creșterea cotei de piață ne-am angajat să oferim valoare acționarilor și face clienții noștri de succes.

  Despre Johnson Controls Automotive Experience

  Johnson Controls este un lider global în scaune auto, sisteme aeriene, usi si panouri de  instrumente, și interioare electronică. Noi sprijinim toți marii in diferentierea din vehiculele lor, prin intermediul produselor noastre, tehnologii și avansate capacități de producție. Cu 240 de locații din întreaga lume, suntem în cazul în care clienții noștri au nevoie de noi să fie. Consumatorii s-au bucurat de confortul și stilul de produsele noastre, de la componente individuale pentru a finaliza interioare. Cu capacitatea noastră globală ne furniza aproximativ 50 milioane de masini pe an.

  Despre Johnson Controls Power Solutions:

  Johnson Controls Power Solutions este lider mondial în plumb-acid baterii auto și baterii avansate pentru Start-Stop, hibrid și vehicule electrice. 50 noastre de producție, reciclarea și centre de distribuție furnizează mai mult de o treime din lume,  baterii plumb-acid pentru a marii producători și comercianții cu amănuntul piața pieselor de schimb.

Prin inovațiile noastre ne construim industria de baterie avansate pentru vehicule hibride și electrice. Noi am fost prima companie din lume pentru a produce baterii litiu-ion pentru hibrid mass-producție vehicule. Angajamentul nostru de durabilitate este evidențiată de nostru capabilități de tehnologie de clasă mondială, de fabricație și de reciclare.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy