Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Dumitrescu- inconstient sau doar ipocrit? Mihai Polițeanu, la fel…Cititi si trageti concluzia

PNL Prahova, după conferința pe care a susținut-o împreună cu USR PLUS pe tereasa de pe acoperișul primăriei, a trimis către presă un comunicat în care se vorbește despre alianța cu USR PLUS si scopul ei.

Dumitrescu, in inconstienta sau ipocrizia lui, nu suntem siguri care dintre ele, afirma in cadrul comunicatului ca <<Această alianță putea, la fel de bine, să fie numită „Adio PSD”>>. Mai bine se da singur cu capul de pereti decat sa scoata o asemenea imensitate pe gura. Pai bine mai senatorule, tu primesti in partidul tau pe Sanda Dragulea, cea mai slaba consiliera locala de la PSD, il primesti pe primarul de la Paulesti, de altfel un tip simpatic, si spui Adio PSD? Pai ori esti inconstient si nu ai proprietatea termenilor, ori este de-a dreptul ipocrit, mai ipocrit decat astazi cand ne-ai cerut legitimatiile ca sa intram la conferinta dupa ce ne-ai invitat tu? Parerea mea e ca esti mai mult ipocrit decat inconstient, pentru ca ai serviciile alea in spate si tot te mai trage cineva de maneca sa te aduca cu picioarele pe pamant. Acum or fi omis sa-ti spuna, dar te consiliez eu gratuit sa nu te faci de cacat de tot.

Citeste si : Iulian Dumitrescu schimba regulile jocului din mers, fara sa anunte. Cere legitimatii celor pe care i-a invitat la conferinta lui de presa

Mihai Polițeanu, un politicain de gherila mai mult, s-a trzit vorbind acum cateva zile intr-o conferinta organizata la sediul Rosal, ca din cauza lui Andrei Volosevici este cel care a adus firma lui Prigoana, adica Rosal in Ploiesti, in 2010 cand era primar. Azi a facut alianta tocmai cu el, Andrei Volosevici, dupa ce cu putin timp in urma il scuipa direct in gura. Acest lucru denota ca USR nu are nicio strategie si este dupa cum bate vantul. Tare mi-e ca valul  de incredere pe care a venit anul trecut s-a cam dus și USR va fi o piatră de gâtul PNL și așa destul de tras în jos de COVID-19.

Stiu, o sa ziceti ca ce ma mai mira, ca doar politica e o curva. Asa este, dar vine o vreme cand te intrebi daca nu cumva sunt prea multe curve si nu mai avem sanse la o viata normala. Pentru mine vremea asta a venit. Asa ca mai dati-va in spume de politicieni de mucava sau baclava si nu ne mai dati ficatul peste cap cu minciunile si ipocriziile voastre, oricat de inconstiente ar fi. Suntem dupa 30 de ani de adormire si, cine stie, poate ne trezim tocmai acum, satui de minciuni si prosteli. Pe urma sa va vedem pe unde scoateti camasa…

Cititi comunicatul si trageti concluziile:

În Prahova, forțele de dreapta au ajuns la o înțelegere pentru înlăturarea PSD de la putere. Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL – USR – PLUS pentru șefia Consiliului Județean

Prahova este primul județ din România în care PNL, USR și PLUS au constituit o alianță pentru a alegerile din 27 septembrie. Președintele liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, este candidatul Alianței PNL-USR-PLUS Prahova la Președinția Consiliului Județean. Cele trei formațiuni au liste comune pentru Consiliul Județean și candidați comuni în câteva localități din județ.

Această alianță putea, la fel de bine, să fie numită „Adio PSD”, cu referire la obiectivul nostru politic pe termen scurt: înlăturarea PSD din pozițiile de decizie ale administrației publice județene prahovene. După aproape 30 de ani de când PSD conduce de facto județul Prahova, condamnându-l la stagnare și chiar regres în ceea ce privește dezvoltarea economică, calitatea vieții și bunăstarea oamenilor, forțele de dreapta se unesc și oferă prahovenilor o alternativă sănătoasă, puternică și coerentă pentru viitorul județului”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

PNL, USR și PLUS au convenit asupra principiilor de desemnare a candidaților alianței în Prahova, printre acestea numărându-se: competență, onestitate și responsabilitate a candidaților; fără penali în funcții publice; fără persoane incompatibile sau în conflict de interese; fără foști membri ai PSD printre candidații la Consiliul județean.

„Am decis să lăsăm deoparte orice neînțelegeri, puncte de vedere diferite privind politica județeană sau națională, și, respectând independența fiecărui partid și acceptând competiția liberă între partidele noastre la nivel local și național, să ne unim forțele pentru a scoate definitiv, odată cu alegerile locale din septembrie 2020, județul Prahova de sub jugul Partidului Social Democrat. Iulian Dumitrescu este candidatul PNL-USR-PLUS la președinția CJ Prahova”, a explicat Mihai Polițeanu, președintele filialei județene a USR.

Alianța PNL-USR-PLUS Prahova și-a asumat, între obiective, depesedizarea totală a județului, îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor prin rezolvarea problemelor de infrastructură ale județului Prahova, încurajarea dezvoltării economice a județului Prahova, servicii publice de bună calitate, precum și urmărirea principiului meritocratic la numirea în funcții publice. Cele trei partide au subliniat angajamentul pentru prevenirea corupției și lupta anticoruptie la nivel județean și local.

„Sunt încantat să fiu în fața dumneavoastră în calitate de candidat unic al Dreptei la Primăria Câmpina. Da, aceasta alianță punctuală este necesară în condițiile în care Câmpina și Prahova trebuie să se îndrepte pe drumul depesedizării. Sunt convins că urmează, pentru Câmpina și localitățile limitrofe, un nou început, un început al dezvoltării și administrației oneste”, a declarat Cătălin Florescu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Câmpina.

Alianța constituită în Prahova este un pas strategic important care asigură victoria forțelor de dreapta în fața PSD, un partid în derută și derivă după două înfrângeri electorale majore în 2019 în județ. La alegerile europarlamentare din 2019, PNL și USR-PLUS au obținut, în total, 50,93% din voturile valabil exprimate în Prahova (PNL – 28,35%, iar USR-PLUS – 22,58%), în timp ce PSD a fost votat de doar 20,74% dintre prahoveni. În primul tur al prezidențialelor din 2019, candidații PNL și USR-PLUS au întrunit, în total, 61,67% din opțiunile electoratului prahovean (Klaus Iohannis – 38,7% și Dan Barna 14,07%), iar candidatul PSD a obținut doar o treime din scorul dreptei, adică 22,97%.

„Este o onoare pentru mine să fiu candidatul dreptei unite la Președinția Consiliului Județean Prahova și vă asigur că sunt motivat, pregătit și hotărât să trimitem PSD acasă și să începem un nou capitol în istoria județului, în care prahovenii și Prahova să fie pe primul loc”, a mai spus Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Prahova.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy