Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Dumitrescu schimba regulile jocului din mers, fara sa anunte. Cere legitimatii celor pe care i-a invitat la conferinta lui de presa

Iulian Dumitrescu, candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean, un individ care nu s-a remarcat cu nimic sau doar cu compromisurile pe care le-a facut. Mai mult pentru el, banuim, decat pentru cetatenii prahoveni. Acest individ, care organizeaza impreuna cu USR  PLUS o conferinta de presa in sediul primariei Ploiesti de parca ar fi mosia mamei lui, impune rstrictii presei in timpul jocului.

Despre ce este vorba… Desi pana acum nu ne-a cerut nimeni legitimatia de jurnalist la intrarea la o conferinta la care eram invitati, astazi, la indicatiile „pretioase” ale lui Dumitrescu si/sau celorlati pe care i-a chemat sa spele varza, doi gardieni de la intrarea in primarie ne comunicau ca au primit ordin ca sa nu intre niciun jurnalist fara legitimatie.

Mai jos aveti comunicatul de presa trimis de PNL Prahova in care nu anunta nimic de genul acesta, cum ca trebuie sa te prezinti cu legitimatie la o conferinta de presa la care ai fost invitat. E ca si cum ai chema la o petrecere la tine acasa si le-ai cere buletinul celor pe care i-ai invitat personal si ii stii de 20 de ani. O tampenie marca PNL, care schimba regulile jocului din mers, cand putea foarte bine sa spuna in comunicat ca prezenta se face pe baza legitimatiei. S-a intamplat sa uit legitimatia, dar daca mi se spunea in comunicatul de presa ca este obligatorie legitimatia pentru a-i asculta minciunile lui Dumitrescu, care nu a facut nimic concret pentru Prahova ca senator in ultimii patru ani, cu siguranta nu as fi uitat-o. Nu e vreo pierdere ca nu particip la conferinta, dar acest comporament spune multe despre Dumitrescu si modul in care intelege el relatia cu presa. Pe mine m-a ostilizat cu acest gen de comportament, pentru ca nu e nou si daca se pastreaza, in eventualitatea ca PNL si USR vor castiga alegerile ma astept la institutii inchise din punctul de vedere al comunicarii, care sa ne sfideze desi dam bani pentru salariile lor.

Citeste si: Am cerut parlamentarilor prahoveni sprijin pentru modificarea a două legi. Ne-au ignorat total sau ne-au primit, ascultat și …atât

Dupa cum puteti citi in articolul de mai sus, practica impusa de Iulian Dumitrescu, aceea de a pune botnita sau de a ignora este mai veche, dar ce nu stie este, ca oricat de puternic s-ar crede, va suporta consecintele atitudinii sale sfidatoare. Nu pot decat sa banuiesc ca ne asteapta vremuri grele in ce priveste transparenta daca astfel de personaje ca Iulian Dumitrescu vor ocupa o functie publica in administratia prahoveana.

Din pacate, nu mai aveam timp sa merg acasa pentru legitimatie, pentru ca mai erau 10 minute pana la inceperea conferintei. Cei doi gardieni care nu mi-au dat voie sa intru pentru ca asa aveau ordinul, au sunat la rugamintea mea la primarie si au comunicat solicitarea mea. Initial am fost acceptat pentru ca la 30 de seunde sa sune inapoi persoana cu care a discutat gardianul( pe care o stiu) si sa spuna ca cineva nu este de acord. Vorbim despre o persoana din apropierea primarului, ceea ce inseamna ca ori primarul Adrian Dobre ori seful lui au spus ca nu sunt de acord cu intrarea mea in sediul primariei. Daca Dobre si-a cumparat primarie, sper sa nu o ia acasa cand nu o sa mai fie primar.

Iata mai jos invitatia PNL Prahova. Sa-ti fie rusine, mai senatorule si voua astora de la USR PLUS care ati acceptat regula asta imbecila de a invita pe cineva si de ai cere legitimatia la intrare!

Invitație conferință de presă PNL USR PLUS

Filialele Prahova ale Partidului Național Liberal (PNL), Uniunii Salvați România (USR) și Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) vă invită joi, 30.07.2020, ora 11.00, la o conferință de presă comună având ca subiect alegerile locale.

Conferința de presă va avea loc pe terasa în aer liber de la etajul 9 al clădirii PETROM (actual sediu administrativ al municipiului Ploiești), Piața Eroilor nr. 1 (intrarea din spatele clădirii).

Vor participa la conferință domnul Iulian Dumitrescu – Președinte PNL Prahova, domnul Mihai Polițeanu – Președinte USR Prahova, domnul Cristian Apostol – Vicepreședinte USR Prahova și domnul Cătălin Florescu – Coordonator PLUS Câmpina.

Vă mulțumim anticipat pentru prezență!

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy